Ebru Gündeş Konserinde Geniş Güvenlik Önlemleri Aldırdı - Son Dakika
Magazin

Ebru Gündeş Konserinde Geniş Güvenlik Önlemleri Aldırdı

Ebru Gündeş Konserinde Geniş Güvenlik Önlemleri Aldırdı

'Örümcek ağı' yöntemiyle genç görünüme kavuşan ünlü sanatçı, buna rağmen Kıbrıs'taki konserinde kendi fotoğrafçısından başkasının görüntü almasına izin vermedi.

27.04.2015 12:27  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Örümcek ağı' yöntemiyle gençleşen Ebru Gündeş, yine de tedbiri elden bırakmadı. Ünlü sanatçı, Kıbrıs'taki konseri sırasında gazetecilerin sahne önüne yaklaşmaması için önlem aldırdı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDIRDI

Son dönemdeki görüntüsüyle olay yaratan Ebru Gündeş, önceki akşam Kıbrıs'taki konserinde geniş güvenlik önlemleri aldırdı. 'Örümcek ağı' yöntemiyle daha genç bir görünüme kavuştuğu söylenen ünlü sanatçı, Kıbrıs'taki bir otelde sahneye çıktı. Sahne öncesi basın toplantısı yapmayan Gündeş, yaklaşık bin 600 kişiye konser verdi.

PHOTOSHOP'LU KARELER

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Gündeş'i konser boyunca sadece kendi fotoğrafçısı görüntüledi. Gazeteciler de sahnenin önüne güvenlik tarafından kesinlikle yaklaştırılmadı. Otel yetkilileri, bu duruma şöyle açıklık getirdi: "Ebru Hanım, sadece kendi fotoğrafçısının çektiği görüntülerin medyaya servis edilmesini istiyor."

AJDA PEKKAN GİBİ!

Ebru Gündeş'in yaklaşık 3 saat aralıksız verdiği muhteşem konseri sonrasında basına servis edilen fotoğraflarındaki photoshop uygulaması ise gözden kaçmadı. Bu arada daha önce de Türkiye'nin estetik rekortmeni Ajda Pekkan da birçok konserinde sahneye gazetecilerin yaklaşmasını istememiş ve benzer şekilde güvenlik önlemleri aldırtmıştı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ebru Gündeş Konserinde Geniş Güvenlik Önlemleri Aldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • aslı: sesi ile baş ağrıtan başka kim var , adamı dövecekmiş gibi söylemeken vazgeçmiyor 33 2 Yanıtla
  • BJK: BU KADINI ANCAK TR ÜNLÜ YAPAR NE SES NE GÖRÜNTÜ IGRENC DE BIR KARAKTER NEFRETIME BILE DEYMEZ 16 5 Yanıtla
  • :): İğrenç bi kadın bü insandan anca bu kadar nefret edilir 14 3 Yanıtla
  • sivridil: Riza caliyor ebru soyluyor, boyle iyi 13 4 Yanıtla
  • Burcu: Kendi fotografcisi farklimi cekiyormus bu ne kapris ya gecmisini hatirla Ebru hanim unlu olabilmek icin cektirdigin fotograflari 12 3 Yanıtla
  • CEREEENNNN: sanki banaaaa başbakan cumhur başkanı ne güvenlik önlemi yaaa ne sanıyorsa kendini :)))) haaaaa amaaaaaaa o rezza zarrapın :)) eşi :)) 12 3 Yanıtla
  • DÜNYA: Şu paranın açmayacağı kapı, örtemeyeceği rezalet yok. Rezayı, cezalıları bile aklar olmuş. Allahtan bir tek ölüme çare değil yoksa ne olurdu halimiz? 12 2 Yanıtla
  • ...: zaten güzel hatunsun, niye zorluyorsun ki 4 10 Yanıtla
  • hacı sakir: Cehennem ateşi 13 1 Yanıtla
  • Nevzat kaymaz: Karaktersiz git kocan sana hırsızlık yaptığı parayla gezegen alsın orda geber 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement