Ebeler Haftası'nda Doğumlarında Bulundukları Çocuklarla Buluştular - Son Dakika
Güncel

Ebeler Haftası'nda Doğumlarında Bulundukları Çocuklarla Buluştular

Ebeler Haftası\'nda Doğumlarında Bulundukları Çocuklarla Buluştular

İzmir'de Ebeler Haftası'nda, meslekte 30 yılını dolduran ebelere bir de sürpriz yapıldı.

28.04.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Ebeler Haftası'nda, meslekte 30 yılını dolduran ebelere bir de sürpriz yapıldı. Doğumlarında bulundukları bebeklerde yıllar sonra bir araya gelen ebeler, büyük sevinç yaşadı. Büyüyen bebeklerin ellerinden çiçek alan ebeler, duygusal anlarda yaşadı.

Kentte çeşitli etkinliklerle kutlanana Ebeler Haftası için, Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği genel sekreterliği sürpriz bir kutlama hazırladı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonundaki törende ilk olarak meslekte 30 yılını dolduran ebeler ile laboratuvar görevlilerine plaket verildi. Ardından ise, plaket töreni olduğunu düşünen ebelere sürprize sıra geldi.

BEBEKLERİYLE BULUŞTULAR

Ebelerin, yıllar önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini sağladığı bebekler, ayak izlerinden tek tek belirlendi. Ardından da artık büyümüş olan o bebekler anneleriyle, hastaneye davet edildi. Törende de davet edilen bu çocuklar, doğumlarında çaba gösteren ebelerle buluştu. Çocuklar ebelere çiçek verdi, hastane de çocuklara ayak izlerinin basıldığı belgeleri hediye etti. Tören sırasında yapılan sürprizle ebeler, hem büyük sevinç, hem de duygusal anlar yaşadı.

Törene katılan Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, ebelere hizmetlerine karşılık hazırlanan plaketlerini verdi. Erbaycu, hastanede doğumları yapılmış olan çocuklarla da yakından ilgilendi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ebeler Haftası'nda Doğumlarında Bulundukları Çocuklarla Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement