Düzce Polisinden Sokak Satıcısına Darbe - Son Dakika
Güncel

Düzce Polisinden Sokak Satıcısına Darbe

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 1’i tutuklandı.

20.03.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 1'i tutuklandı.

Düzce KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları planlı saha çalışması sonucu Gölyaka'da 1 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu şahıstan uyuşturucu madde temine ettiği belirlenen 6 kişi daha tespit edildi. Şahısların ev ve iş yerlerindeki aramalarda bonzai, esrar, ecstasy hap ve eroin maddesi yakalandı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından yürütülen soruşturma neticesinde adli makamlara sevk edilen 1 şahıs çıkarıldığı Düzce Adliyesinde tutuklanarak, Çilimli Cezaevine teslim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce Polisinden Sokak Satıcısına Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement