Düzce'de Taksiciyi Öldüren Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Taksiciyi Öldüren Kişi Yakalandı

Düzce\'de Taksiciyi Öldüren Kişi Yakalandı

Düzce'de, taksi sürücüsü 77 yaşındaki Nurettin Yılmaz'ı öldürdüğü iddiasıyla 32 yaşındaki Bayram Çolak yakalandı.

16.11.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, taksi sürücüsü 77 yaşındaki Nurettin Yılmaz'ı öldürdüğü iddiasıyla 32 yaşındaki Bayram Çolak yakalandı. Çolak'ın, taksisine bindiği Nurettin Yılmaz ile para konusunda anlaşamayınca tartıştığı ve bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

Kent merkezindeki taksi durağında çalışan Nurettin Yılmaz, Cumartesi akşamı bir müşterisini gideceği yere bıraktıktan sonra durağa dönmedi. Evine de gitmeyen Nurettin Yılmaz'ın 81 T 1121 plakalı taksisi, dün sabah Gölyaka İlçesi'de Kültür Mahallesi'nde terk edilmiş bulundu. Taksisinde kan izlerine rastlanan Nurettin Yılmaz'ın cesedi, akşam Gölyaka Saçmalıpınar Köyü yolu kenarında bulundu. Başına sert bir cisimle vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen, vücudunda 10 bıçak darbesi saptanan Yılmaz'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Soruşturmayı derinleştiren polis, takside yaptığı parmak izi çalışması ve güvenlik kamerası görüntülerinden taksiciyi öldüren kişinin Bayram Çolak olduğunu belirledi. İşsiz Bayram Çolak, gece Kervan mevkisindeki evinde polis tarafından gözaltına alındı.

Gölyaka Jandarma Karakolu'na teslim edilen Bayram Çolak, suçunu itiraf etti. Bayram Çolak, ilk ifadesinde taksiciyi yolda durdurup Gölyaka'ya gitmek için 100 liraya anlaştıklarını söyledi. Bayram Çolak, Gölyaka'ya girerken taksici ile para konusunda tartıştıklarını, tartışma sırasında Nurettin Yılmaz'ı bıçaklayıp, cebindeki parasını aldıktan sonra taksi ile Saçmalıpınar Köyü yoluna götürüp cesedini attığını belirtti. Taksiyi Gölyaka'da terk edip hiçbir şey olmamış gibi evine giden Bayram Çolak'ın, daha önce de İstanbul'da bir taksiciyi yaralayıp parasını gasp ettiği öğrenildi. Çolak'ın jandarmadaki sorgusu sürüyor. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Taksiciyi Öldüren Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement