Düzce 16 Türk Devletinin Bayrakları Okul Koridorunda Dalgalanıyor - Son Dakika
Güncel

Düzce 16 Türk Devletinin Bayrakları Okul Koridorunda Dalgalanıyor

Düzce 16 Türk Devletinin Bayrakları Okul Koridorunda Dalgalanıyor

Düzce'de TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun içerisine 16 Türk devletinin bayraklarının asılması ilginç görüntüler oluştururken öğretmenleri öğrencilerine bayrakların tarihçesini anlattı.

22.01.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun içerisine 16 Türk devletinin bayraklarının asılması ilginç görüntüler oluştururken öğretmenleri öğrencilerine bayrakların tarihçesini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı sarayında düzenlenen törende 16 Türk devletinin askeri kıyafetlerini giyen askerlerin yer almasının ardından TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun içerisine de 16 Türk devletinin bayrakları asıldı. Sınıfların bulunduğu koridorlara asılan bayraklar ilginç görüntüler oluşturdu. Okulun koridoru rengarenk bayraklarla donatılırken Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şükrü Şahin, öğrencilere bayrakların altında 16 Türk devletinin tarihçesini anlattı.

Okul Müdürü Mehmet Kardeş, öğrencilerin bayraklara ilgi gösterdiğini belirterek, "Öğrencilerin ilgisi memnuniyet verici. Öğrencilerimiz geçmişi merak ediyorlardı. Sürekli bu konularda sorular geliyordu. Bunu görsel hale getirelim istedik. Çocuklarımıza geçmişte yaşayan kurulmuş olan devletlerimizi tanıtmak istedik. Bu maksatla yapıldı. Öğrencilerimiz ilgi gösteriyor. Sürekli sorular soruluyor, araştırma yapıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk Devletlerinin askerlerini ve bayraklarını sergilemesi çocuklarımıza teşvik edici oldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı okullarına davet eden 7'inci sınıf öğrencisi Emirhan Ergün, Erdoğan'ın kendilerine bayrakları anlatmasını isteyerek, "Cumhurbaşkanımızın Sarayındaki bayrakları ve askerleri bizde gördük. Bizde okul müdürümüzden istedik. Müdürümüzde bizim için bayrakları astırdı. Bunlardan çok memnunuz. Özellikle Cumhurbaşkanımızın okulumuzu ziyarete gelip bu bayrakları tek tek anlatmasını çok isteriz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce 16 Türk Devletinin Bayrakları Okul Koridorunda Dalgalanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupaları
    14:47 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupaları

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Uygun, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarını yakaladıklarını ve kalan maçlarda alacakları puanlarla Avrupa yolunda ilerlemek istediklerini söyledi. Ayrıca, hakemlerin hakkaniyetli olmasını ve Türk futbolunda hakemlik sisteminin geliştirilmesini istediğini dile getirdi. Sivasspor taraftarları da antrenman öncesi takıma moral ziyareti yaparak desteklerini gösterdi.

  • Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu İsrail'in saldırılarını protesto etti
    14:47 Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu İsrail'in saldırılarını protesto etti

    Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Platform üyeleri, Filistin bayrakları ve 'Şehitlerimiz ve Filistin için meydandayız' yazılı pankart açtı. Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Kayseri Şube Başkanı Önder Bulut, İsrail'in suç işlediğini belirterek Filistin'e desteklerini dile getirdi.

  • Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı
    14:43 Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

    Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, belediyenin destekleri ile atıl vaziyette bulunan beldenin verimli sulak arazilerinin yeniden canlanmaya başladığını belirterek Trabzon hurma fidanlarının dağıtıldığını açıkladı.

  • Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor
    14:42 Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor

    Gelibolu Yarımadası, Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yılı dolayısıyla düzenlenecek törenler öncesi binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Tarihi mekanlar, öğrenci grupları ve belediyelerin düzenlediği gezilerle ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, yağmura rağmen minnet duygularıyla anıtları gezerek atalarını yad ediyor.

  • CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi
    14:38 CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi

    CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, TBMM'de kabul edilen Turist Rehberliği Meslek Kanunu ile Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'nda yapılan değişiklikleri eleştirerek, turizm sektörünün taleplerini ciddiye almayan iktidar anlayışını eleştirdi. Özcan, turizm gelirinin artırılması ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kanunda yapılan düzenlemelerin Anayasa'ya ve dernek kurma özgürlüğüne aykırı olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanına hakaret suçunun turizmle ilgili bir kanunda yer almasını eleştirdi. Özcan ayrıca, yeni düzenleme ile Türkçe rehberlik adı altında yabancı dil şartının kaldırılmasının rehberlerin ücretlerinin düşmesine neden olacağını ifade etti.

  • Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi
    14:36 Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Marmaris'te etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonucunda oluşan hortum, Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bazı birimlerine hasar verdi. Belediye ekipleri, hasar tespiti yaparak çalışmalara başladı.

  • Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı
    14:34 Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçi AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı. İşçiler, sedyeyle güvenli alana taşındıktan sonra ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.


Advertisement