Duygu Çetinkaya: Survivor'da Cinsellik Ortadan Kalkıyor - Son Dakika
Magazin

Duygu Çetinkaya: Survivor'da Cinsellik Ortadan Kalkıyor

Duygu Çetinkaya: Survivor\'da Cinsellik Ortadan Kalkıyor

Survivor'ın hırçın kızı Duygu Çetinkaya, verdiği son röportajda ada hayatıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

01.06.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor All Star'da ilk elenen isim olarak sürpriz yapan Duygu Çetinkaya, Survivor'da cinsel hayatla ilgili olarak, "Adayı yaşamayan anlayamaz. İnsan aç ve ailesinden uzak. Bu süreçte 'Aman ben şundan hoşlanayım', 'Birine bakayım' gibi şeyler düşünmüyorsun" dedi.

"Survivor'da cinsiyet ortadan kalkıyor" diyen Çetinkaya, "Gerçekten oradaki erkeklerin hepsi benim asker ya da silah arkadaşlarım gibiydi. Aklımın ucundan geçmedi" ifadesini kullandı.

Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan (31 Mayıs 2015) Duygu Çetinkaya'nın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

"ADADA KİMSEDEN HOŞLANMADIM"

Adada aşk hayatı nasıldı?

Adayı yaşamayan anlayamaz. İnsan aç ve ailesinden uzak. Ya elenecek ya devam edeceksin. Bu süreçte "Aman ben şundan hoşlanayım", "Birine bakayım" gibi şeyler düşünmüyorsun. Ben adada kimseden hoşlanmadım, açıkçası yarıştığım sezonlarda yarışmacılar arasında da böyle bir şey gözlemlemedim.

"CİNSİYET ORTADAN KALKIYOR"

Ateşle barut... Hiç mi aklınızdan geçmiyor?

Hayır. Survivor'da cinsiyet ortadan kalkıyor. Orada bireyler konuşuyor.

"İKİ HAFTA TUVALETE ÇIKAMADIM"

Cinsellik mevzuuna gelelim...

Gerçekten oradaki erkeklerin hepsi benim asker ya da silah arkadaşlarım gibiydi. Aklımın ucundan geçmedi. İki hafta tuvalete bile çıkamadım, sen cinsellik diyorsun!

Herkesin merak ettiği sabit kamera konusuna gelelim...

Hem sabit, hem aktüel yani gezen kameralar var. Ama onlar asla bizimle diyalog halinde değil.

Sigara kullananlar içebiliyor mu?

Kesinlikle hayır. Zaten gitmeden önce uyarıyorlar 'dayanamayacaksanız gelmeyin' diye. Benim iki, üç kere elim ayağım titredi, yalvardım ama yine de izin vermediler.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Duygu Çetinkaya: Survivor'da Cinsellik Ortadan Kalkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • craL: Mubarek gunde verdginz habere bakin ayip 23 4 Yanıtla
  • hayırlısı: geçin bu işleri kızlar erkeklerden daha beterdir dışa belli etmezler içlerindeki şeytanı ben bilirim bu sorvivor yalanınıda hiç yemedim açlıkmış susuzlukmuş geçin bu işleri allah aşkına kimi kandırıyosunz emin olun yemek yemese ölür onlar orda süt çocuğu hepsi ne zorluk ne açlık hiç birini görmemişler hayatlarında reyting için oynanan yapmacık bi dizi sadece 15 9 Yanıtla
  • Vatandas: He he tamm inandık:)) 14 3 Yanıtla
  • aaaa: Yalandan kim ölmüş o nefsi tasiyor san yemek içmek gibi o aklına hep gelir geç bu ayaklari 10 3 Yanıtla
  • VATANDAŞ: SANIRSIN ASKERLİK YAPMIŞ SİLAH ARKADAŞIM DIYOR YAAAA ULAN ELİNE ALDIĞIN TEK ŞEY....BAŞKA ŞEYE ÇEKMEYİN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ :p 12 1 Yanıtla
  • Karacaoglan: Yalancıyı 10 2 Yanıtla
  • Corc: Yiyin muzları mangoları hindistan cevizlerini temiz hava yersen 12 0 Yanıtla
  • AĞRILI: AMED İN SOSYETİK BAYANLARINA GICIĞIM:AMED İN SOSYETİK BAYANLARINA GICIĞIM..BU SOSYETİK BAYANLAR ÇOK SÜSLÜ PÜSLÜ. BİR DE KENDİ ARALARINDA KONUŞURKEN HEP TÜRKÇE KONUŞUYORLAR.KIKIR DA KIKIR.. AMA KÖYLRDEN GELMİŞ KARILAR KÜRTÇE KONUŞUŞUYORLAR. KURBAN OLURUM KÖYLERDEN GELEN KARILARA 1 9 Yanıtla
  • şu bu o: bizde yedik. 9 0 Yanıtla
  • tr/trabzon: habere bakarmisiniz birde verdigi poza elendigine gore geri kaldi vucudunu sergilemek cinselligide artik yasamak hakkin yani dimi onca zor bir ada hayatindan sonra 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    17:13 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ünlü isimler katıldı. Akın Petekkaya'nın cenaze namazı kılındıktan sonra Görele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze alanında yaşanan bir olayda Saruhan Hünel, kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı ve vatandaşın ayağı şişerek morardı. Hünel, kaza sonrası yaşanan gerginlik üzerine açıklama yaparak, hastaneye gitmeyi teklif ettiğini söyledi.

  • Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi
    17:12 Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi

    Kerem Bürsin, Mavi Mağara filmi çekimlerine çıkmadan önce koronavirüs testi yapıldı. Test sonucunda pozitif çıkan oyuncu nedeniyle çekimler ileri bir tarihe ertelendi. Filmde Kerem Bürsin, Cem adlı askeri karakteri canlandıracak.

  • Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu
    17:12 Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'da yapılan performans eşleşmesinde Merve eleme potasından kurtuldu. Aleyna ve Berna arasındaki düelloda ise Berna galip geldi. Aleyna ve Aysu final etabına kaldı ve kıyasıya mücadele etti. Sonunda Aleyna, Aysu'yu 5-3'lük skorla yenerek kazanan oldu. Aysu ise veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti.

  • Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
    17:11 Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

    Adana Ceyhan Cumhuriyet Meydanı'nda 50 bin kişiye konser veren Aleyna Tilki, orkestrasının beklenmedik bir şekilde 'İyi ki doğdun Aleyna' şarkısına başlamasıyla şaşırdı. Seyircilerin de katılımıyla Aleyna Tilki yeni yaşını müthiş bir koro eşliğinde kutladı. Konserine devam eden Tilki, dansçılarıyla birlikte muhteşem bir şov sergiledi.

  • Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil
    17:10 Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil

    Hüseyin, mahalle kahvesinde otururken seçimlerden sonra ne olacağının belli olmadığını söyleyen insanları izler. İsmail ve Yeter terapist Jale'nin ofisine giderek ilişkilerini düzeltmeye çalışırken İbrahim'in tartışmasıyla karşılaşırlar. Yönetmen İbrahim'in filminde oynayacak olan Burcu'nun sevgilisi Hüseyin, açık sözlülüğüyle diğer oyuncuları rahatsız eder. Mesut, zengin olma hayalleriyle iki kadınla buluşma ayarlar ancak planı istediği gibi gitmez. Çiçek'in sevgili seçimi televizyon programında değerlendirilir ve herkesi şaşırtır. Paşa, Jale'nin ailesiyle tanışırken yanlış telaffuzlarıyla Mesut'u sinirlendirir ve kafede karışıklık çıkar.

  • Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi
    17:09 Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi

    Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, hayranıyla birlikte olabileceğini söyledi. Aşık olmanın birine hayranlık da içerdiğini belirten Kaya, karşılıklı etkileşim olduğunda birbirlerine hayran olduklarını ifade etti.

  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi
    15:59 Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi'nin ortak kullandığı kültür merkezi için "Rezalet" diyen Tamer Karadağlı'ya "Seçim telaşı sarmış, siyaset yapsın diye Antalya'ya göndermişler. Binanın bakım hizmetleri bakanlığa aittir" dedi. Tamer Karadağlı da Böcek'in sözlerini yalanladı.

  • Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı
    15:34 Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı

    Beria Özden'in uyarılarına rağmen Survivor All Star'da Aleyna ile yakınlığıyla adından söz ettiren eşi Yunus Emre'den boşanma kararı aldığı söylentisi gündeme geldi. Boşanma söylentisini yalanlayan Beria Özden, "Dedikodulara itibar etmeyin" dedi.

  • Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor
    12:27 Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor

    Pazar gününden beri yoğun bakımda tedavi edilen usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Sanatçının son durumu hakkında bilgi veren hastane başhekimi "Tedavilere olumlu yanıt veriyor. Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor" dedi.

  • Tamer Karadağlı'nın
    11:46 Tamer Karadağlı'nın "Rezalet, utanç kaynağı" diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini görünce "Belediye görmüyor mu? Rezalet" diyerek sitem etti. Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

  • Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu
    11:10 Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu

    Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Seren Serengil, yayınladığı videoda "Sanatçı arkadaşlarımı menfaatlerini bir kenara bırakıp omurgalı olmaya davet ediyorum. Oyum Ekrem İmamoğlu'na. Rakibi yok, kazanacak" dedi.


Advertisement