Duvarları Delip Banka Soydular - Son Dakika
Güncel

Duvarları Delip Banka Soydular

Duvarları Delip Banka Soydular

Pendik'te bir banka şubesi, duvarı delinerek soyuldu.

29.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te bir banka şubesi, duvarı delinerek soyuldu. Hırsızlar hafta sonu olmasını fırsat bilerek önce kullanılmayan bir binanın duvarını, ardından banka şubesinin duvarını delerek kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı

Kaynarca Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi duvarlar delinerek soyuldu. Hafta sonu bankanın kapalı olmasını bilen hırsızlar, bankanın arka tarafında bulunan ve kullanılmayan boş bir dükkanın önce kepenklerini kesti. İçeriye giren hırsızlar buradan duvarı delip, banka şubesinin bulunduğu binanın boşluğuna geçti. Hırsızlar bu kez de banka şubesinin duvarını delip şubenin içine girdi. Kasadaki paraları çalan hırsızlar kayıplara karışırken, soygun banka personelinin sabah işe gelmesiyle ortaya çıktı. Personel hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler emniyet şeridi çekerek incelemelere başladı.

Banka şubesi hizmete kapatılırken kapısına, "sistemsel arıza nedeniyle şubemiz bugün hizmet veremeyecektir" yazısı asıldı. Soygunla ilgili olarak bir vatandaş, "ne kadar para alındığı belli değil, demiri kesip arkadan atölyeye girmişler, daha sonra iki duvarı delip bankaya girmişler" diye konuştu.

Banka şubesinden ne kadar para çalındığı tespit edilmeye çalışılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duvarları Delip Banka Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu
    14:14 Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu

    Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan N.G., Simav Çayı'nda ayağının kayması sonucu suya düştü. Olayın ardından başlatılan arama çalışmaları sonucunda N.G'nin cesedi, yaklaşık 1 kilometre ileride suyun içinde bulundu.

  • Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı
    14:14 Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına kentsel dönüşüm yapmaları çağrısında bulundu. Özhaseki, depreme dayanıksız bölgelerde hazırlıklar yapmaları için belediye başkanlarını desteklemeye hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu hatırlatan Özhaseki, deprem gerçeğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • İstanbul'da kuvvetli yağış nedeniyle trafik aksamaları yaşandı
    14:13 İstanbul'da kuvvetli yağış nedeniyle trafik aksamaları yaşandı

    İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Büyükçekmece'de su birikintileri oluştu ve sürücüler zor anlar yaşadı. D-100 kara yolu Güzelşehir mevkisinde su birikintileri nedeniyle araçlar manevra yapmak zorunda kaldı. Güzelşehir'deki alt geçit su altında kalırken, ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti
    14:13 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti. Demirbaş, kulüp antrenörleri ve sporcuları kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbaş, sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise, Demirbaş'a verdiği destek için teşekkür etti.

  • KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi
    14:09 KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi

    Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından hayata geçirilen İnovasyonda Kadın Projesi kapsamında İstanbul'da mezunlar buluşması düzenlendi. Proje kapsamında eğitim alan ve iş hayatına atılan kadın girişimcilerin katıldığı buluşmada, KADEM Girişimcilik Danışmanı Esra Soylu, projenin büyüyen ve etkisini genişleten bir hikaye olduğunu belirtti. Programda kadın girişimcilerin başarı hikayeleri paylaşıldı ve mentör buluşmaları gerçekleştirildi.

  • Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
    14:08 Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

    Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden açıldı.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    14:08 Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bakan Özhaseki, Kayseri için iyi şeyler söyleyeceklerini ve iyi hayaller kuracaklarını belirtti.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.


Advertisement