Karnesinde Zayıf Olan Öğrencileri, Eve Polis Götürüyor - Son Dakika
Güncel

Karnesinde Zayıf Olan Öğrencileri, Eve Polis Götürüyor

Muğla'da bu yıl ilk defa hayata geçirilen uygulamada, karnesinde düşük notu olan öğrencileri polis eve götürüyor.

23.01.2015 15:21  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı çerçevesinde düzenlenen yarıyıl karne töreninde, karnesinde düşük notu olan öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve götürülüyor.

Tören öncesi Menteşe Öğretmenevi'nde sunum yapan Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaş, il genelinde 20 öğrencinin evde eğitim gördüğünü belirtti. Vali Amir Çiçek ise evde eğitim gören öğrencilerin de karne heyecanını yaşaması gerektiğini belirterek, Menteşe'de evde eğitim gören öğrenciye karne vermek istediğini belirti.

VALİ, ENGELLİ ÖĞRENCİYE KARNE VERMEK İÇİN EVİNE GİTTİ

Menteşe ilçesinde Emirbeyazıt İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı. Vali Çiçek, karnelerinde zayıf olan öğrenciler için ara tatilini bir fırsat olduğunu söyledi.

Vali Amir Çiçek, töreninin ardından, Ilgın Fidansu Pekçok (11) isimli engelli öğrencinin evine giderek karnesini verdi. Öğrenci, Vali Çiçek'in, "Büyüdüğünde hangi mesleği yapmak istiyorsun" sorusuna, "Ana sınıfı öğretmeni olmak istiyorum" cevabını verdi. 5. sınıf öğrencisi Pekçok, takdirname belgesi de aldı.

POLİSLER KALEM VE BARDAK DAĞITTI

Muğla'da düzenlenen karne törenlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı hediyeler de öğrencilere dağıtıldı. Polisler, öğrencilere karneleri ile birlikte bardak ve kalem hediye etti.

DÜŞÜK NOTLARI OLAN ÇOCUKLARI EVE POLİSLER GÖTÜRÜYOR

Muğla'da bu yıl ilk defa hayata geçirilen uygulama kapsamında, karnesinde düşük notları olan öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve götürülüyor. Çocukların rencide olmaması için fotoğraf ve görüntü alınmaması istenirken, polisler çocukların aileleri ile birebir iletişim kurarak, uyarıda bulunuyor.
Karnesinde Zayıf Olan Öğrencileri, Eve Polis Götürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karnesinde Zayıf Olan Öğrencileri, Eve Polis Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement