'Düşten Gerçeğe' Anlamlı Sergi - Son Dakika
Güncel

'Düşten Gerçeğe' Anlamlı Sergi

Uluslar arası başarılara imza atan patchwork sanatçısı Nuran Konuralp, 'Düşten Gerçeğe' isimli, 3 boyutlu patchwork eserlerinin de bulunduğu sergisini açtı.

15.05.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği bir trafik kazasında tek gözünü kaybeden sanatçı, 'Engelliler Haftası'nda açtığı sergideki eserlerin satışından elde edilecek gelirin tamamını, engelliler yararına bağışlayacak. Sanatçı Konuralp serginin açılışında doğum gününü de kutladı.

Engelliler Haftasında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin katkılaraıyla anlamlı bir sergi açıldı. 'Düşten Gerçeğe' isimli patchwork sergisini açan, dünyaca tanınmış sanatçı Nuran Konuralp, eserlerinin satışından elde edilecek geliri engelliler yararına bağışladı.

Odunpazarı'nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksinde açılan sergiye, CHP Eskişehir Milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, Damla Özgereksinimliler Derneği Başkanı Emel Kapanoğlu, engelli vatandaşlar ve sanatseverler katıldı.

Açılışta konuşma yapan CHP Eskişehir Milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, sanatçı Nuran Konuralp'e, engellilere verdiğ destekten dolayı teşekkür etti. Kendisinin de bir kaza sonucu tek gözünü kaybettiğini belirten, patchwork sanatçısı Konuralp,"Bu gün benim doğum günüm. Bu güzel günde sergiyi açmak bana büyük armağan, çünkü dostlarımla bir aradayım. Sergimi engelli arkadaşlarıma adadım, gelirinin tamamı onlar için kullanılacak"dedi.

Damla Özgereksinimliler Derneği Başkanı Emel Kapanoğlu, sanatçıya engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Bir sanatsever de sanatçı için hazırladığı doğum günü pastasını uzatınca, Nuran Konuralp gözyaşlarını tutamadı.

'Düşten Gerçeğe' isimli sergide sanatçının 3 boyutlu eserleri sanatseverlerin ilgisini çekti. Sergi, Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksinde, 20 Mayıs 2015 tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Düşten Gerçeğe' Anlamlı Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement