Durmuşlar'dan Dündar'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Durmuşlar'dan Dündar'a Veda Ziyareti

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Sabri Durmuşlar, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek veda etti.

31.01.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevlendirilen Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, görev süresi boyunca kendisine verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti.

Makamında ağırladığı Durmuşlar ile uzun bir sohbet gerçekleştiren Başkan Dündar, "Sayın Durmuşlar, Bursa'da görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süreçte can ve mal güvenliğimizi korumanın yanı sıra, kentimizin huzurunu sağlamak adına önemli hizmetlerde bulundu. Ben kendisine kentimiz adına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında ve görevinde başarılar dilerim" dedi.

Sabri Durmuşlar da Bursa'da görev yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bursa her zaman gönlümün bir köşesinde yer tutacaktır. Görev süresi boyunca burada çok güzel ve samimi insanlarla tanıştım. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da bu kişilerden birisi. Görev sürem boyunca vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Dündar, Sabri Durmuşlar'a Bursa çakısı hediye ederek uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Durmuşlar'dan Dündar'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement