Dünyaca Ünlü Markalar, ParfumOzel.com'da - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Markalar, ParfumOzel.com'da

Dünyaca Ünlü Markalar, ParfumOzel.com\'da

Dünyaca ünlü markalar, en uygun fiyat seçenekleri ile buluşuyor.

11.12.2012 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En beğenilen kadın ve erkek parfümleri artık parmaklarınızın ucunda! ParfumOzel.com onlarca dünya markasının erkek ve kadın parfümlerini, orijinal ürün garantisi ve uygun fiyatlarla, bir tıkla ayağınıza getiriyor.

ParfumOzel.com, en ünlü ve en çok satan parfümleri özel fiyatlarıyla tüketicilerinin beğenisine sunuyor. 900'e yakın parfüm çeşidini bulabileceğiniz ParfumOzel.com'da, Calvin Klein'den, Burberyy'ye, Dolce Gabbana'dan Givenchy'e, Bvlgari'den Lacoste'a kadar pek çok marka yer alıyor.

7/24 ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri ile güvenli bir alışveriş imkanı sağlayan ParfumOzel.com'da banka havalesi ile ödeme yapılabilirken, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız taksitli alışveriş yapmak da mümkün. ParfumOzel.com'da  satın almış olduğunuz ürünler için Türkiye'nin neresinde olursanız olun kargo ücreti alınmıyor. Üstelik, satın almış olduğunuz ürünü iade etmek istediğinizde de kargo ücretini ParfumOzel.com karşılıyor.

ParfumOzel.com, Türkiye'de bir ilke imza atarak, kullanıcılarına parfüm imalatında kullanılan 11 farklı kategorideki, 538 koku notası ile parfüm seçimi imkânı tanıyor. Örnek olarak baharat nota kategorisinde bulunan biber notasına sahip olan parfümler listelenebilmekte ve detayına ulaşılabilmektedir. Sitenin dikkat çeken diğer bir özelliği ise, üye olduktan sonra parfümün kalıcılığı ve etkisi ile ilgili oylamalara katılabilmenize olanak sağlayarak, diğer üyelere, ürün hakkında detaylı bilgi verilmesinin sağlanmasıdır.

Belirli dönemlerde seçilen bir markanın parfümü için de % 50'ye varan oranlarda indirim kampanyası düzenleyen ParfumOzel.com; Şikayetvar, 2012 yılı 3. çeyrek verilerine göre; Genel İnternet Siteleri kategorisinde, Müşteri Memnuniyeti Şikayet Yönetimi birincisi olan Bitenekadar.com Markasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Markalar, ParfumOzel.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement