Dünya Yürüyüş Günü - Son Dakika
Yerel

Dünya Yürüyüş Günü

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Çubuk Belediyesi, yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş düzenledi

03.10.2013 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi, "Dünya Yürüyüş Günü" günü dolayısıyla yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş düzenledi.

Çubuk'a bağlı Yaylak köyünden başlayan ve Karagöl'de sona eren yürüyüşe Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Çiftarslan, Ankara Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Öztürk, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Melik Engin Çelenk, Çubuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ayla Çiftçi, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesinin birlikte organize ettiği yürüyüş öncesi rehber Eyüp Hacıoğlu tarafından yürüyüş hakkında kısa bilgi verilirken, ısınma hareketleri de yaptırıldı. Katılımcılara şapka, tişört verilen ve çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte, yürüyüş Yaylak Köyü'nden başladı.

Karagöl'de biten ve yaklaşık 5 kilometreyi bulan parkur sonunda, Çubuk Belediyesince hazırlanan kumanyalar davetlilere dağıtıldı.

Halayların çekildiği etkinlikte, yürüyüşe katılanlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ankara Vali Yardımcısı Çiftarslan, Çubuk Belediye Başkanı Özden'e "Dünya Yürüyüş Günü"ne katkılarından dolayı plaketi verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Yürüyüş Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement