Dünya Saati" Etkinliğine Odunpazarı'ndan Destek - Son Dakika
Yerel

Dünya Saati" Etkinliğine Odunpazarı'ndan Destek

Dünya Saati" Etkinliğine Odunpazarı\'ndan Destek

Çevre konusundaki kitlesel hareket olan “Dünya Saati” etkinliğine bir büyük destek de Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nden geldi.

29.03.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre konusundaki kitlesel hareket olan "Dünya Saati" etkinliğine bir büyük destek de Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nden geldi.

Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından organize edilen, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmeyi amaçlayan etkinliğe Kurşunlu Külliyesi'nde 1 saat süreyle ışık kapatarak destek veren Odunpazarı Belediyesi, çevreye verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. "WWF Dünya Saati" eylemi hakkında bir açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Dünya Ağaç Günü etkinlikleriyle doğanın, ağacın, suyun önemine dikkat çektik ve bu farkındalığı sürdürmeyi misyon edindik. Kuraklık, sel, aşırı sıcaklık gibi hava olayları, küresel ısınmanın ciddiyetini gözler önüne seriyor. Tüm canlıların karşı karşıya olduğu tehdidin artık herkes farkına varmalı. Mevcut yaşam tarzımız dünyanın sınırlarını zorluyor ve iklim değişikliği sorununun çözümünü zorlaştırıyor. Eskişehir halkı olarak, 28 Mart'ta bir saat boyunca ışıklarımızı kapatıp, hep birlikte çevre sorunlarına kayıtsız kalmadığımızı gösterdik" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Saati' Etkinliğine Odunpazarı'ndan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement