Dünya Judo Şampiyonası'nın Ardından - Son Dakika
Spor

Dünya Judo Şampiyonası'nın Ardından

Dünya Judo Şampiyonası\'nın Ardından

Judo Federasyonu Başkanı Uysal: "Şampiyonada maalesef istediğimiz sonucu alamadık"

01.09.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden sporcuların istenilen sonucu alamadığını belirterek, "Bundan sonraki uluslararası arenalarda daha iyi sonuçlar alacaklardır. Buna gönülden inanıyorum" dedi.

Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25-30 Ağustos tarihlerinde Rusya'nın Çelyabinsk kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 4 sporcunun Türkiye'yi temsil ettiğini hatırlatarak, sporcuların iyi bir hazırlık dönemine rağmen kuradaki şansızlıkları nedeniyle ikinci turda elendiklerini anlattı.

Şampiyonada en az 2 madalya beklentilerinin olduğunu söyleyen Uysal, eski sistemde yenilen sporcunun şampiyonaya devam edebildiğini ifade ederek, "Yeni uygulamada çeyrek finale kadar yenilen sporcular eleniyor. Birinci turlarında başarılı olan sporcularımız, ikinci tur kurasında çok iyi sporcularla eşleşmeleri nedeniyle elendiler ama bu bir bahane değil" değerlendirmesinde bulundu.

Uysal, milli sporcuların şampiyonanın ardından olimpiyat puan müsabakalarına hazırlandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Sporcular 2 hafta sonra grand prix müsabakalarıyla tatamiye yeniden çıkacaklar. Şampiyonada maalesef istediğimiz sonucu alamadık ancak olimpiyat yolunda ilerlemede daha iyi bir netice alabilmek için çalışıyorlar. Bundan sonraki uluslararası arenalarda daha iyi sonuçlar da alacaklardır buna gönülden inanıyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Judo Şampiyonası'nın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement