Dünya'ca Ünlü Ankaralı Orkestra Şefi Musa Göçmen 51. Troya Festivaline Damgasını Vurdu. - Son Dakika
Magazin

Dünya'ca Ünlü Ankaralı Orkestra Şefi Musa Göçmen 51. Troya Festivaline Damgasını Vurdu.

Dünya\'ca Ünlü Ankaralı Orkestra Şefi Musa Göçmen 51. Troya Festivaline Damgasını Vurdu.

Sema ile klasik Batı müziğini buluşturduğu ve "Senfonik Sema" gösterisiyle tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken yurtdışındaki önemli festivallerde konserler vererek Türkiye’yi en iyi şekilde tanıtan dünyaca ünlü Ankara’lı orkestra şefi Musa Göçmen Çanakkale’de düzenlenen 51. Troya Festivaline damgasını vurdu.

19.08.2014 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sema ile klasik Batı müziğini buluşturduğu ve "Senfonik Sema" gösterisiyle tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken yurtdışındaki önemli festivallerde konserler vererek Türkiye'yi en iyi şekilde tanıtan dünyaca ünlü Ankara'lı orkestra şefi Musa Göçmen Çanakkale'de düzenlenen 51. Troya Festivaline damgasını vurdu.

Göçmen, Oda Orkestrası ile Flamenko müziğini, Anadolu ezgileriyle birleştirerek üç binden fazla müzik severe muhteşem bir konser verdi. Konserin açılışını "Yüzün" adlı kendi eseriyle yapan Musa Göçmen'e konserde Ezgi Anıl Flamenko Gitarı ile solist olarak eşlik etti. Aynı zamanda bu yılki festivalin kapanış konseri anlamına da gelen "Göçmen, Oda Orkestrası Flamencotalia" konseri izleyenleri adeta büyüledi.

İki saate yakın süren performansı izleyen müzik severlerin yoğun tezahüratı ile orkestra iki kez daha sahneye çıkararak bis yaptılar. Seyircinin büyük coşkusu ve ayakta alkışlarıyla Musa Göçmen Oda Orkestrası Flamencotalia konseri 51. festival sahnesini kapamış oldu. Geleneksel sema ayinini klasik Batı müziğiyle buluşturduğu "Senfonik Sema" gösterisiyle tüm dünya'da dikkatleri üzerine çeken orkestra şefi Musa Göçmen ülke tanıtımına'da çok önemli katkılarda bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Dünya'ca Ünlü Ankaralı Orkestra Şefi Musa Göçmen 51. Troya Festivaline Damgasını Vurdu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement