Dü'de, "Gençlere Mesajlar" Konferansı - Son Dakika
Güncel

Dü'de, "Gençlere Mesajlar" Konferansı

Dü\'de, "Gençlere Mesajlar" Konferansı

Rabia Platformu Sözcüsü Dilipak: "Dünyada var olan bütün terör ve darbe girişimlerinin temel nedeni, emperyalizmin kurulu düzeninin devam etme çabasıdır.

15.04.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rabia Plarformu Sözcüsü Abdurrahman Dilipak, "Dünyada var olan bütün terör ve darbe girişimlerinin temel nedeni, emperyalizmin kurulu düzeninin devam etme çabasıdır. Yeryüzünü felaketten kurtaracak yeni bir medeniyet hamlesine ihtiyaç vardır" dedi.

Dicle Üniversitesi (DÜ) Aydın Genç Öğrenci Kulübü'nce Kongre Merkezi'nde düzenlenen, "Gençlere Mesajlar" konferansına konuşmacı olarak katılan Dilipak, Müslümanların Müslümanca yaşadığı değil, farklılıklarımıza rağmen barış içinde yaşadığımız bir dünya istememiz gerektiğini söyledi.

"Yeryüzünü felaketlerden kurtaracak yeni bir medeniyet hamlesine ihtiyaç vardır" diyen Dilipak, gelecek için kadim medeniyetin kavram ve kurumlarının yeniden inşa edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Dilipak, şöyle dedi:

"Dünyada var olan bütün terör ve darbe girişimlerinin temel nedeni, emperyalizmin kurulu düzeninin devam etme çabasıdır. Yeryüzünü felaketten kurtaracak yeni bir medeniyet hamlesine ihtiyaç vardır. Biz sadece insanlar için değil fıtratın bozulmaması için hava, su ve toprak için de mücadele etmeliyiz. Bütün erdemli insanların ittifak, Müslümanların ittihat içinde olması lazım. Batı medeniyetinin bilgileri ile başörtüsü ve sakalla Müslüman olunmaz."

"Paralel devlet gibi paralel din projesi de var"

"Paralel devlet gibi paralel din projesi de var" diyen Dilipak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"BM, NATO ve İsrail'e tehdit olmayan batı medeniyeti, değerler sistemiyle rekabet etmeyen bir Amerikan İslamı projesi. Derin devleti tasfiye edip onun kadroları yerine paralel dinin kadrolarına yeşil kemalistleri yerleştirdiler. Yeşil kemalistler tıpkı kemalizm gibi devleti ele geçirip toplumu dönüştürmek istiyorlar. Bu oyunlara gelmememiz gerekiyor. Bütün insanlığın hayrına olmayan çözüm önerileri bizim çözüm önerilerimiz olmayacak."

Dilipak, konferansın ardından, "Keşiflerin İç Yüzü" adlı kitabını imzaladı.

Kitabın satışından elde edilen gelirin Diyarbakır'daki Suriyeli mülteciler için kullanılacağı belirtildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dü'de, 'Gençlere Mesajlar' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement