Dr.çerçi'den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Politika

Dr.çerçi'den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

Dr.çerçi\'den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

22.ve 23.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç.Dr.Mehmet Çerçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik'i ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Çerçi, nasip...

27.11.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22. ve 23. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç. Dr. Mehmet Çerçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik'i ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Çerçi, nasip olur ve seçilirse yıllardır üzerinde çalıştığı çok farklı projeleri hayata geçireceğini anlattı. Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının fikirlerini dikkate alarak, sürekli birlikte çalışıp birlikte sorunları ele alacaklarını belirten Mehmet Çerçi, şöyle konuştu: "Birlikte sorunları çözeceğiz. Her şeyin başı sağlık, ben bir tıp doktoru olarak, sağlıklı olmanın spor yapmaktan geçtiğinin her zaman bilincindeyim. Ne yazık ki Manisa Merkez ve İlçelerimizde gençlerin rahatlıkla sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri, spor yapabilecekleri alanlar ve gençlik merkezleri yok denecek kadar az. Meslektaşlarım ve sporcularımız çok iyi bilir her gün 30 dakika boyunca yaptığınız spor bile vücudunuzun zinde olmasını sağlar. Manisa ve İlçelerine spor yapılan platformlar oluşturacağız. Spora çok yatkın olmayanları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren çalışmalar, projelerimiz arasındadır. Vatandaşlarımızın, hem formda kalmalarını hem de kardiyovaskü sistemlerini geliştirerek, sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacağız."

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik de konuşmasında şunları söyledi: "Manisa'ya bir doktor elinin değmesi Manisa'ya ayrı bir katkı sağlayacaktır. Diğer projelerinizle birlikte Manisa'daki vatandaşlarımız ve biz, sağlık ve sportif faaliyetler yönünden şanslı olacağız. Manisa, Büyükşehir olma yolunda çok geniş bir potansiyele sahip. Büyükşehir sürecinde liyakatli ve ehliyetli çalışmalar, memleketimize hayırlı olacaktır. Bu yolda size ve ekibinize başarılar diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dr.çerçi'den Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement