DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak - Son Dakika
Güncel

DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak

DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak

Manisa'da ziyaretlerde bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de bir hukuksuzluğun hüküm sürdüğünü iddia ederek milletin kendi yargılamasını yapacağını söyledi.

20.05.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da ziyaretlerde bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'de bir hukuksuzluğun hüküm sürdüğünü iddia ederek milletin kendi yargılamasını yapacağını söyledi.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire'yi ziyaret eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaklaşan genel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Her seçimin mutlaka önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Uysal, herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir Türkiye'nin oluşturulması gerektiğini vurguladı. İktidarın baskı politikası uyguladığını öne süren Uysal, "Suçüstü yakalanmış, yolsuzluk iddialarıyla beraber, evinde milyar dolarlar saklayanların, kendi hukuksuzluklarını kapatabilmelerinin yolu, iktidar suçlarını sürdürebilmelerinden geçiyor. İktidar oldukları günden itibaren yaptıkları gibi bütün alanı kadastroya geçirircesine kamu kaynaklarıyla finanse ederek, kimilerini TMSF eliyle zorbalıkla el koyarak el değiştirttiler. Bugün 17-25 Aralık sürecinden itibaren bir başka evreye geçti hadise. Hayretle izliyoruz. Bugün Türkiye'de hukuksuzluk iddiası varsa, onu da hukuk içerisinde ararsınız. Mağduriyetleri yeni bir mağduriyet oluşturarak, hukuksuzlukları yeni bir hukuksuzluk icra ederek, aklımızın almayacağı, hayalimizden geçirmeyeceğimiz bu ihtiraslarla kapatmaya çalışıyorlar. İcat ettiğiniz bu hukuksuzluklar ve bu usullerin milletimiz eninde sonunda yargılamasını yapacak" diye konuştu.

"ŞAHSİ ÖZGÜRLÜKLER OYLANACAK"

Uysal, iktidarın medya ile olan ilişkisini de eleştirerek, "Bugün belirli yayın gruplarını caydırma, korkutma, yıldırma gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz. Ama nafile çabalardır, nafile gayretlerdir. Diyanet İşleri Başkanlığı kurumunu siyasete taraf yaparak, toplumda da tartışmalı hale getiriyorlar. İlim erbabı hele hele dini ilimlerle iştigal eden alimlerimiz, entellüktüellerimiz ve profesörlerimizin milletin gönlünde, vicdanındaki hakikatin sesi olmalarını bekleriz. Hırsızların yargılanmamasını kabul edebilme imkanımız yok. Bu teşebbüslerin, bir takım yazılı ve görsel basın kuruluşlarının müsadere mantığıyla yeniden zincire vurulurcasına seslerinin kesilmesini hiç kimsenin kabul edebilme imkanı yok. Bu seçim şahsi özgürlüklerimizin oylandığı bir seçimdir" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DP Genel Başkanı Uysal: Millet Hukuksuzluğun Yargılamasını Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement