DP Genel Başkanı Uysal, Ayakkabıcı Yaşar'ı Onurlandırdı - Son Dakika
Yerel

DP Genel Başkanı Uysal, Ayakkabıcı Yaşar'ı Onurlandırdı

DP Genel Başkanı Uysal, Ayakkabıcı Yaşar\'ı Onurlandırdı

Seçim çalışmaları kapsamında Merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Aydın’a gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Aydın’da DP’nin simgesi haline gelmiş isim olan Ayakkabıcı Yaşar’ı onurlandırdı.

20.05.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Merhum Başbakan Adnan Menderes'in memleketi Aydın'a gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Aydın'da DP'nin simgesi haline gelmiş isim olan Ayakkabıcı Yaşar'ı onurlandırdı. Partisinin genel başkanı tarafından eli sıkılıp hal ve hatırı sorulan Ayakkabıcı Yaşar Çırak, gördüğü ilgi dolayısıyla genel başkanına teşekkür edip ölünceye kadar rozetini çıkarmayacağını söyledi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Aydın'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Partililerle yakından ilgilenip esnafları da ziyaret eden Genel Başkan Gültekin Uysal, yakasında DP'ye ait değişik tarihlerde ve farklı şekillerde basılmış 4-5 ayrı rozetle dolaşan Ayakkabıcı Yaşar Çırak ile yakından ilgilendi. Genel Başkanı ile hatıra fotoğrafı da çektiren Yaşar Çırak, Kıratın iktidarını özlediğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP Genel Başkanı Uysal, Ayakkabıcı Yaşar'ı Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement