DP Genel Başkanı Uysal Akhisar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

DP Genel Başkanı Uysal Akhisar'ı Ziyaret Etti

DP Genel Başkanı Uysal Akhisar\'ı Ziyaret Etti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Akhisar’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

20.05.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Akhisar'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. DP Akhisar İlçe Başkanı Enis Sıdan ve partililer tarafından karşılanan DP Genel Başkanı Uysal, ilçe teşkilatında partililerle buluşarak bir basın açıklaması yaptı.

SP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Akhisar ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan DP Akhisar İlçe Başkanı Enis Sıdan, 7 Haziran seçimlerine AK Parti, CHP ve MHP'nin ardından Demokrat Parti ile sadece dört partinin tüm 81 ilden milletvekili adayı gösterdiğini ve merkez sağın Demokrat Parti'de buluşacağını belirtti.

Seçimler öncesi karış karış Anadolu'yu gezerek milletle buluştuğunu ifade eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, şöyle konuştu: "Milyonları tek yürek yapmak adına, bir büyük mücadele içerisindeyiz. Bir var olma ve yok olma çizgisinden gelerek dün 77 milyonluk ülkede birliğin ve beraberliğin risk altında olduğunu görüyoruz. Siyaseti birilerinin asgari düzeyde makam ve menfaat birliktelikleri haline getirdiği noktada biz kurucu irademizi ortaya koyduğumuz gibi yüksek ideallere adanmışlık ruhu içerisinde kendisini bağlı hisseden sonradan olma değil sözüyle ve ruhuyla da demokrat olanlarla yolumuza devam edeceğiz."

Büyük bir davanın asli sahipleri olarak Türkiye'yi karış karış gezdiklerini kaydeden Uysal, şunları söyledi:

"Demokrasiyi konjonktürel bir program olarak görenler işine geldi mi Menderes diyenler, işine geldi mi Özal diyenler, işine gelmedi mi bizden önce ne yapıldı diyenlere Anadolu'nun taşına toprağına yapılan hizmetler onlara cevabını vermiştir. O hizmetler bu sözlere davacıdır. İşte biz de bugün büyük şairin söylediği gibi 'Şehidimi astınız ama davası dimdik ayaktadır' dediği gibi biz de bir büyük davanın asli sahipleri olarak bugün büyük Türkiye'yi tarihi yürüyüşü içerisinde olması gereken yere taşımak için, yeniden bu büyük ülkeyi üreten bir güç haline dönüştürmek için, yeniden bu büyük ülkeyi kadını ve genciyle geleceğine umutla bakan bir ülke haline getirmek için siyaset yapıyoruz. Bugünkülerin yaptığı gibi saraylar, gemicikler için değil, kendi ailemize yakınlarımıza fırsat oluşturmak için değil, millete eşit fırsatlar sunmak için yapıyoruz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP Genel Başkanı Uysal Akhisar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi
    09:05 Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda lav silahı, el bombası, ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek, sikke, kılıç, mızrak, ok ucu, taş sütun, İslami Döneme ait miğfer takımı, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve el telsizi gibi toplamda 455 adet suç unsuru ve tarihi eser ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

  • CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor
    09:01 CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor

    CHP'nin yerel yönetimler çalıştayı, parti genel merkezinde başlıyor. CHP'li belediye başkanları ve il örgütleri Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Özel, çalıştayın açılışında konuşacak.

  • Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi
    08:34 Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi

    CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, kentte bulunan sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürleme kararı aldı. Belediye Başkanı Burcu Köksal, zabıta ekiplerinin işlemlerini yerinde takip ederek dükkanları mühürledi ve mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağını, şehirden ayrılmaları için gerekenin yapılacağını ifade etti.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement