Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açılıyor! - Son Dakika
Güncel

Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açılıyor!

Douglas Parfümeri Marmara Park AVM\'de Açılıyor!

Marmara Park AVM Douglas Parfümeri mağaza açılışında ziyaretçileri açılışa özel %15 indirim bekliyor.

10.10.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Ekim 2012 Perşembe günü yeni mağazasının kapılarını açacak olan Avrupa'nın en gözde kozmetik mağazası Douglas Parfümeri, kendini şımartmayı seven ve kendisine özen gösteren kadınları ve erkekleri güzellikle buluşturuyor.

Ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde hizmet, duyarlı alışveriş ve uzman danışmanlık sunan Douglas Parfümeri, uzun yıllara dayalı geleneksel işletme anlayışını yenilikçi ve gelişime açık yapısı ile sentezleyerek alışverişi bir serüven haline getiriyor.

Douglas Parfümeri'de Frederic Fekkai, Fruttini, Accentra, Baratti, Douglas Hair, Venus, Vİllage, Miro, Parikos, Alessandro ve MBR gibi sadece Douglas Parfümeri müşterilerine özel markaların yanında Hugo Boss, Calvin Klein, Clarins, Chanel, Clinique, Christian Dior, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Girogio Armani, Jean Paul Gaultier, Lancome, Gurlein, Biotherm ve daha birçok seçkin marka bir arada bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Douglas Parfümeri Marmara Park AVM'de Açılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement