Dosiad'tan Sert Tepki - Son Dakika
Yerel

Dosiad'tan Sert Tepki

Dosiad\'tan Sert Tepki

Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (DOSİAD), siyasi bir etkinlik için Tekman’da bulunan, AK Parti milletvekili adayı Abdurrahim Fırat’a yapılan saldırıyı kınadı.

22.04.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (DOSİAD), siyasi bir etkinlik için Tekman'da bulunan, AK Parti milletvekili adayı Abdurrahim Fırat'a yapılan saldırıyı kınadı.

DOSİAD tarafından yapılan açıklamada, Saldırının bir akıl tutulması, siyasi tahammülsüzlük olduğu vurgulanarak, "Sayın Fırat'a yapılan saldırıyı kınıyor ve telin ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Halka temsil ettiği siyasi hareketin hizmet öngörülerini anlatmak ve paylaşmak adına Tekman'da bulunan AK Parti milletvekili adayı Sayın Abdurrahim Fırat'a yapılan çirkin saldırı, teneffürle karşılanan bir çirkin eylemdir. Yüksek irfan ve terbiyenin ifade bulduğu bir ilçemiz olan Tekman halkının da bu saldırıyı teneffürle karşıladığına inanıyoruz. Saldırının, Tarihinde yüksek fikirli vicdan ve siyasi şahsiyetler yetiştirmiş olan bu güzide ilçemizde meydana gelmesi de bizi ayrıca üzüntüye sevk etmiştir. Tekman'ın yüksek vicdanlı ve terbiyeli insanlarının bu saldırıyı yapanlarla aynı duruşu sergilemediğini iyi biliyoruz. Saldırının ardındaki zihniyeti ve saldırı olayını yürekten kınıyor, saldırganları telin ediyoruz." denildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dosiad'tan Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement