Domotes Fideleri Uzman Gözetiminde Dikildi - Son Dakika
Yerel

Domotes Fideleri Uzman Gözetiminde Dikildi

Domotes Fideleri Uzman Gözetiminde Dikildi

Mersin’in Erdemli İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger, ilçede güzlük domates fidelerinin dikimin ve kontrollerinin oda tarım danışmanları gözetiminde titizlikle gerçekleştirildiğini söyledi.

12.08.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger, ilçede güzlük domates fidelerinin dikimin ve kontrollerinin oda tarım danışmanları gözetiminde titizlikle gerçekleştirildiğini söyledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Öger, "Erdemli'de domates yetiştiriciliği ile ön plana çıkan mahallelerimizden Tapureli ve Kayacı'da güzlük dikimleri yapılan domates fidelerinde dikim ile birlikte görülen hastalık ve zararlılar hakkında odamızın uzman danışmanları tarafından detaylı bir inceleme yapıldı. Hatalı fide dikimleri gözlendi. Bunlarla ilgili olarak doğru dikimin nasıl yapılması gerektiği konusunda çiftçilere uygulamalı bilgiler verildi. Çalışmalar titizlikle yürütüldü" dedi.

Oda olarak üretime öncülük etmeyi sürdüreceklerini ifade eden Öger, "Çiftçimizin ekonomik anlamda daha çok kazanması için elimizden geleni yapacağız. Üretimin her aşamasında çiftçimizin yanında olacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Domotes Fideleri Uzman Gözetiminde Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement