Dolabında Eskimesin Kardeşlerin Üşümesin" Kampanyası - Niğde - Son Dakika
Güncel

Dolabında Eskimesin Kardeşlerin Üşümesin" Kampanyası - Niğde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Asılan kıyafetlerden görüntüler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın açıklamaları Vatandaşların kıyafet asmaları "Dolabında eskimesin kardeşlerin üşümesin" kampanyası Niğde'de ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyaya Belediye Başkanı Akdoğan, takım elbisesiyle katkıda bulundu Niğde Belediyesince ihtiyaç sahipleri için "Dolabında eskimesin, kardeşlerin üşümesin" adlı kampanya başlatıldı.

21.01.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Asılan kıyafetlerden görüntüler

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın açıklamaları

Vatandaşların kıyafet asmaları "Dolabında eskimesin kardeşlerin üşümesin" kampanyası

Niğde'de ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyaya Belediye Başkanı Akdoğan, takım elbisesiyle katkıda bulundu

Niğde Belediyesince ihtiyaç sahipleri için "Dolabında eskimesin, kardeşlerin üşümesin" adlı kampanya başlatıldı.

Niğde Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya kapsamında vatandaşların giysilerini bağışlamaları için Derbent Kavşağı'nda kaldırımda platform oluşturuldu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kullanmadığı takım elbisesini platformdaki askıya asarak kampanyayı başlattı.

Akdoğan, vatandaşların evlerindeki kullanmadıkları giysilerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevini üstlendiklerini, uygulamayla ilgili iki ya da üç haftalık bir deneme süresi olacağını aktaran Akdoğan, şunları belirtti:

"Hemşehrilerimizin ilgi göstereceğinden kuşku duymuyorum. Kullanmadıkları elbise, ayakkabı, gömlek, kazak gibi giyeceklerini buradaki askılara bırakabilecekler. İhtiyacı olan vatandaşlar da günün 24 saati buradan ihtiyaçlarını tedarik edebilecek. Kampanyadan olumlu tepki alınması halinde şehrin bir kaç noktasına daha platform oluşturarak uygulama alanını genişleteceğiz. Şimdiden uygulamaya destek verecek hayırseverlere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dolabında Eskimesin Kardeşlerin Üşümesin' Kampanyası - Niğde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement