Doktoru, Cumhurbaşkanı'nın Sağlık Durumunu Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Doktoru, Cumhurbaşkanı'nın Sağlık Durumunu Açıkladı

Ak Partili Cevdet Erdöl, doktorluğunu yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun söylentilerin aksine çok iyi olduğunu açıkladı.

25.01.2015 01:12  Güncelleme: 01:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Somali ziyaretini neden ertelendiğini açıkladığı sırada durgun ve yorgun tavrı dikkat çekmişti. Bu görüntüler sonrasında Erdoğan'ın rahatsız olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu iddialara cevap gecikmedi.

"DÜNYANIN EN FİT LİDERLERİNDEN"

Ak Parti milletvekili Cevdet Erdöl, doktorluğunu yaptığı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sağlığına ilişkin Vahdet gazetesine çok kritik açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın hasta olduğuna dair söylentileri yalanlayan Erdöl, herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını söyledi ve "Dünya'nın en fit liderleri arasında Cumhurbaşkanımız da gösterilmiş. Başka bir şey söylemeye gerek var mı?" diye sordu. Erdöl'ün Erdoğan'ın tercih etmediği içeceklerden birinin çay olduğunu söyledi.

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

"Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ile il­gi­li bir so­ru­nu yok­tu­r" di­yen Er­döl şöy­le de­vam et­ti: "Bi­raz ön­ce bir ar­ka­da­şı­mız söy­le­di. Bir Ame­ri­kan der­gi­sin­de ya­yın­lan­mış. Dün­ya'nın en fit li­der­le­ri ara­sın­da Cum­hur­baş­ka­nı­mız da gös­te­ril­miş. Bun­dan da­ha baş­ka bir şey söy­le­me­ye ge­rek var mı?"

"ACİL SE­NAR­YO­LA­RI­MIZ HA­ZIR"

Er­do­ğan'ın sağ­lı­ğı ko­nu­sun­da her za­man ge­rek­li ted­bir­le­ri al­dık­la­rı­nı an­la­tan Er­döl, "Cum­hur­baş­ka­nı­mız için yurt içe­ri­sin­de ve yurt­dı­şı için acil se­nar­yo­la­rı­mız var­dır. Gi­de­ce­ği­miz her yer­de acil du­rum­lar­da baş­vu­ra­ca­ğı­mız has­ta­ne­ler ön­ce­den araş­tı­rı­lır. Ek­sik­lik­ler var­sa tes­pit edi­lir. Bu­ra­la­ra ge­re­kir­se mal­ze­me ve uz­man gö­tü­rü­lür. An­ka­ra için gi­di­le­cek has­ta­ne Ata­türk Has­ta­ne­si olu­yor. Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın ya­nın­da sü­rek­li ola­rak ya ben bu­lu­nu­yo­rum ya da Prof. Dr. Ser­kan To­pa­loğ­lu olu­yor" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

"KAN İH­Tİ­YA­CI DÜ­ŞÜ­NÜ­LÜ­YOR"

Erdöl şöyle devam etti: "Me­se­la, Af­ri­ka'ya gi­diyoruz. Bu­ra­da ola­ca­ğı­mız yer­ler­de, ge­re­kir­se acil ola­rak baş­vu­ra­ca­ğı­mız has­ta­ne­ler be­lir­le­ni­yor. Var­sa ek­sik­lik­le­ri­ni tes­pit ede­ce­ğiz. Kan ih­ti­yaç­la­rı fa­lan vs ön­ce­den dü­şü­nü­lü­yor."

"ÇAY FAZLA TÜKETMİYOR"

"Cum­hur­baş­ka­nı­mız bil­di­ği­miz kla­sik ça­yı çok tü­ket­mi­yor. Ben şah­sen çok çay iç­mi­yo­rum. Es­ki­den çok içer­dim. Son­ra şe­ker­siz iç­me­ye baş­la­dım. Ta­dı­nı ala­ma­dım. Bir müd­det di­ren­dim ve alış­tım. Şim­di şe­ker­li içe­mi­yo­rum. Şe­ker­siz de çok ca­nım is­te­me­di. Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın özel bir kı­sıt­la­ma­sı yok ne is­ter­se onu içi­yor. Özel ola­rak şu­nu içi­yor di­ye bir şey yok." (Kaynak: Vahdet Gazetesi)

Doktoru, Cumhurbaşkanı\'nın Sağlık Durumunu Açıkladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Doktoru, Cumhurbaşkanı'nın Sağlık Durumunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • ZAZA (DIMLİ): Allah uzun ömür versin. Bahçeliden kılıçtaroğlundan ve fg den alsın. Sayın cumhurbaşkanına versin Amin 63 207 Yanıtla
  • Lider: Rabbim sana uzun ömürler versin 102 155 Yanıtla
  • almanya: Dünya geniş sığamadınızmı allah herkese uzun ömür versin erdoğanada kılıçdaroğlunada bahçeli ve diyerlerinede allah hasta olanlarada acil şifa versin bedduaya hayır duaya evet 140 15 Yanıtla
  • ridvan.zhn: 'her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bizim huzurumuza getirilerek hesaba çekileceksiniz. ''ANKEBÛT suresi, 57. ayet' 150 1 Yanıtla
  • Dağıstanlı: Köpekler havlasada uzun adam uzun yaşayacak en az 40 sene iktidarda tıpkı ABDÜLHAMİT han gibi 9 57 Yanıtla
  • Ufuk: Ülke ekonomisi iyi yaptın milleti ev sahibi yaptın onun duaları hep üstünde olsun 13 47 Yanıtla
  • mkd: ALLAH sağlık sıhat uzun ömür versin cumhur başkanımıza. . 15 40 Yanıtla
  • Kişi: Allah yardımcısı olsun 20 32 Yanıtla
  • Bucalı: Tarih seni nasıl yazacağını biliyor . Ama ahiret ah ahiret film orda Başlıyor rrrr 40 7 Yanıtla
  • Kurşat ( Almanya ) : Allah hayirli uzun ömürler versin sayin cumhur başkanimiza saygi ve sevgilerimle Ahmet Kemali 9 36 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.

  • Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı
    22:50 Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün köprüden uçuruma düştüğü ve alev aldığı iddia ediliyor. Ulaştırma Bakanı, kaza bölgesinde kapsamlı bir soruşturma yapılacağını söyledi.


Advertisement