Doktor Çift Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Doktor Çift Konser Verdi

Doktor Çift Konser Verdi

Kayseri'de müzikle uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 'Memleketim' adlı konser verdi.

12.12.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de müzikle uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 'Memleketim' adlı konser verdi. Prof. Dr. Sinan Karaoğlu bağlama ve kemençe çaldı, eşi Uzm. Dr. Sema Karaoğlu türküler seslendirdi.

Özel bir hastanede çalışan Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Uzm. Dr. Sema Karaoğlu 24 türküden oluşan 'Memleketim' adlı bir konser verdi. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki konsere, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, Memorial Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Memorial Kayseri Hastanesi Medikal Direktörü Op. Dr. Mehmet Akif Yücel, doktorlar, hastane çalışanları ve davetliler katıldı.

Konsere Sivas türküsü 'Karadır kaşların eğmeli değil' ile başlayan Karaoğlu çifti, Kıbrıs, Azerbaycan, Rumeli ve Selanik türkülerini hem çaldı, hem söyledi. Kayseri'nin 'Everek Dağı' ve 'Yekte anam yekte' türkülerinin ardından 'Memleketim' şarkısını seslendiren Karaoğlu çiftine seyirciler de eşlik etti. Konserde ayrıca, doktor çiftin üniversite yıllarında gittikleri koroda ders aldıkları 88 yaşındaki emekli TRT sanatçısı Kabak Kemane Virtiözü Salih Urhan, Burdur ve Denizli yörelerinin türkülerine çalgısıyla eşlik etti. Konserin ardından konuşan Uzm. Dr. Sema Karaoğlu, salonda bekledikleri ilgiyi gördüklerini, Prof. Dr. Sinan Karaoğlu da konserin harika geçtiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor Çift Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement