Doğu'da Kış - Ağrı/ - Son Dakika
Güncel

Doğu'da Kış - Ağrı/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: AĞRI: - Kar yağışı- Kar temizleme çalışmalarıHAKKARİ (1) : - Araçlarını kar altında çıkaranlar- Kara gömülen araçlar- Şehir merkezinde detay- Kar temizleme çalışmaları- Kamyonlara yüklenen kar yığınlarıHAKKARİ (2) : - Kar savurma aracının çalışması- Köylerine gitmeye çalışan vatandaşlar- Kar temizleme çalışmaları- Yolda bekleyen araçlar Doğu'da kış- Bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de bin 345 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor- Bölgede üç gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle bazı yerleşim birimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 606, Muş'ta 330, Bitlis'te 285, Hakkari'de ise 124 olmak üzere, toplam bin 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

02.01.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: AĞRI: - Kar yağışı- Kar temizleme çalışmalarıHAKKARİ (1) : - Araçlarını kar altında çıkaranlar- Kara gömülen araçlar- Şehir merkezinde detay- Kar temizleme çalışmaları- Kamyonlara yüklenen kar yığınlarıHAKKARİ (2) : - Kar savurma aracının çalışması- Köylerine gitmeye çalışan vatandaşlar- Kar temizleme çalışmaları- Yolda bekleyen araçlar Doğu'da kış- Bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de bin 345 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor- Bölgede üç gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle bazı yerleşim birimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 606, Muş'ta 330, Bitlis'te 285, Hakkari'de ise 124 olmak üzere, toplam bin 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.- HakkariHakkari'de ise 124 köy ve 355 mezra yolu ulaşıma kapandı.Kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Hakkari Şırnak karayolunda, Karayolları 114 Şube Şefliği ekiplerinin başlattığı çalışmalar sürüyor.Belediye ekipleri çarşı merkezinde kar temizleme çalışmaları başlattı. Ekipler topladıkları kar yığınlarını kamyonlarla il dışına çıkarıyor.İlçede üç gündür aralıksız yağan kar hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının 1,5 metreyi bulduğu ilçede, evler ve park halindeki araçlar kar altında kaldı.Öte yandan kar ve tipi nedeniyle Yüksekova Şemdinli, ve Yüksekova Dağlıca karayolu ulaşıma kapandı. Yüksekova Van karayolunda ise ulaşım güçlükle sağlanıyor.Doğu Anadolu'da kış- Erzurum'da 379, Iğdır'da 140, Kars'ta 9 mahalle ve köy yolu ulaşıma kapandı- Gece en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 17 dereceyle Erzurum'da ölçüldüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı devam ediyor Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olar kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı karayolları ile çok sayıda köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bölgede etkili olamaya devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı. Kar ve tipi nedeniyle Artvin-Erzurum il sınırı Olur- Oltu, İkizdere- İspir, Akşar-Karaurgan, Diyadin-Doğubayazıt, Iğdır-Doğubayazıt, Çaldıran-Doğubayazıt karayollarında ulaşım sağlanamıyor.- Ağrı'da kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı Şehir merkezlerindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 50, Erzurum'da 34, Iğdır'da 25, Kars'ta 12, Erzincan'da 3, Ardahan'da 2 santimetreye ulaştı. Kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 85, Palandöken Kayak Merkezi'nde 75, Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 21 ve Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde ise 21 santimetre ölçüldü.

Doğu\'da Kış - Ağrı/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu'da Kış - Ağrı/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Advertisement