Doğan Grubu Tam Kadro Resepsiyonda - Son Dakika
Güncel

Doğan Grubu Tam Kadro Resepsiyonda

Başbakan'ın seçim kampanyası sırasında sert sözlerle eleştirdiği Doğan Grubu temsilcileri ve Aydın Doğan tam kadro 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı.

30.08.2014 21:09  Güncelleme: 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk resepsiyonuna büyük bir katılım oldu. Resepsiyonun en çok dikkat çeken karelerinden biri Aydın Doğan ve grubunun tam kadro davete katılmasıydı.

DOĞAN GRUBU TAM KADRO RESEPSİYONDA

Aydın Doğan ve eşi, kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve eşi, Hürriyet genel yayın yönetmeni Sedat Ergin, Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, Posta gazetesi Ankara temsilcisi Hakan Çelik, Hürriyet Daily News genel yayın yönetmeni Murat Yetkin davete katılanlar arasındaydı.

AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİLER

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim meydanlarında sert tepki gösterdiği Aydın Doğan'ın ve Doğan Grubunun tam kadro resepsiyonda bulunmaları ve Aydın Doğan'ın Erdoğan'la karşılama esnasında uzun süre sohbet etmesi gözlerden kaçmadı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Erdoğan seçim kampanyası sırasında "Doğan Grubunun Radikal Gazetesinde manşette, 'İsrail saldırı altında' diyor. 2 bine yakın Gazzeli, Filistinli öldürülüyor, bunu, 10 bin yaralıyı manşete almıyor. Utanmadan, sıkılmadan 'İsrail saldırı altında' diyor. Kardeşlerim bu Doğan Grubunun nereye hizmet ettiğini öğrenin. Tabii ki Doğan Grubu Tayyip Erdoğan ile iyi geçinemez. Tayyip Erdoğan da bunları açık açık ifşa eder. Çünkü milletim bunları iyi tanısın, ona göre bunlara tavrını koysun. İstiyorlar ki cumhurbaşkanı eski Türkiye'yi muhafaza etsin. Ey Doğan Grubu, şunu bilesin ki; Erdoğan sizin idare edeceğiniz bir siyasetçi değildir. Bu başlığı atana, bilesiniz ki hiç bir zaman bizden saygı olmaz." demişti.

Doğan Grubu Tam Kadro Resepsiyonda
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Doğan Grubu Tam Kadro Resepsiyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement