Doğalgaz Sorununa Başkan Çelik El Attı - Son Dakika
Yerel

Doğalgaz Sorununa Başkan Çelik El Attı

Doğalgaz Sorununa Başkan Çelik El Attı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 6 mahalle muhtarıyla birlikte Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran’ı ziyaret etti.

27.01.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 6 mahalle muhtarıyla birlikte Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran'ı ziyaret etti. Muhtarların doğalgaz talebini ileten Başkan Çelik, "Şehzadeler'de 65 mahallemizde de doğalgaz kullanılmasını arzu ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak yatırımın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Muhtarların doğalgaz sorununa duyarsız kalmayan Başkan Çelik, Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk, Ahmet Bedevi Mahalle Muhtarı Turan Şahin, Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın, Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan'ı da yanına alarak Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran'ı ziyaret etti.

"HER MAHALLEDE DOĞALGAZ OLSUN İSTİYORUZ"

Şehzadeler ilçesinde yaşayan herkesin doğalgaz hizmetinden faydalanmasını isteyen Başkan Çelik, "Çok değerli mahalle muhtarlarımızla birlikte ziyaretinize geldik. Şüphesiz ki doğalgaz çok önemli. Manisa doğalgazla AK Parti hükümetleri döneminde tanıştı. Şehzadeler'de 65 mahallemizde de doğalgaz kullanılmasını arzu ediyoruz. Ne yazık ki Merkez'de 33 mahallemizde bazı yerlerde doğalgaz kullanılamıyor. Bu güzel bir nimet ve bundan herkesin istifade etmesi lazım. Aynı zamanda hava kirliliğini önlemek açısından da doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması gerekiyor. İkinci etapta ise, daha önce belde ve köyken mahalle olan yerlere de ulaştırılmasını istiyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak yatırımın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Manisagaz'ın her zaman için yanındayız. Manisa'ya yaptığınız hizmetten dolayı yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"KARŞILIKLI GÖRÜŞEREK, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ"

Manisagaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran ise, "Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Netice itibariyle doğalgaz bir kamu hizmeti. Tüm Manisalıların faydalanmasını biz de isteriz. Tabi bazı teknik gerekçelerle hizmet götüremediğimiz yerler de var. Manisa'nın yüzde 85'inde varız diyebiliriz. Yatırım programlanmasında bazı kriterlerimiz var. Alt yapı yatırımları olduğu için kolay da gerçekleşmiyor. İnşallah kalan mahallelerimizde karşılıklı görüşerek, çözüm üretmeye çalışacağız. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Şehzadeler ilçesi ile ilgili bir çalışma yaptık, çoğunluğunda varız aslında. Doğalgaz hattı gelip de kullanmayanlar da var. Bunlarla ilgili de neler yapabiliriz diye görüşerek, çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğalgaz Sorununa Başkan Çelik El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement