İzmir'de Doğal Yaşam Parkına Bayram İlgisi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Doğal Yaşam Parkına Bayram İlgisi

İzmir\'de Doğal Yaşam Parkına Bayram İlgisi

İzmir'de sıcak havaya rağmen 125 türden yaklaşık bin 500 hayvanın yaşadığı park, yoğun ilgi görüyor.

29.07.2014 10:48  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Doğal Yaşam Parkı, sıcak havaya rağmen bayram tatilinde yoğun ilgi görüyor.

Ramazan Bayramı'nda şehir dışına çıkmayanların gezmek için bir alternatifi de İzmir Doğal Yaşam Parkı. Hava sıcaklığının gölgede 35 derece civarında olduğu kentte, bazı aileler, çocuklarıyla 125 türden yaklaşık bin 500 hayvanın yaşadığı parkı gezmeyi tercih ediyor.

Sıcaktan bunalan ziyaretçiler, özellikle özel ısıtma ve nemlendirme sağlanıp tropik yağmur ormanları koşulları oluşturulan "Tropik Merkez"de bir nebze olsun rahatlama imkanı buluyor.

"Tropik Merkez"de yılanlar, kertenkeleler, timsahlar, kaplumbağalar, papağanlar, koi balıkları, marmosetler ve meyve yarasaları ile tropik bitkiler yer alıyor.

Geçen yıl 875 bin ziyaretçi ağırlayan Doğal Yaşam Parkı'nın, yıl sonunda ziyaretçi sayısında 1 milyonu aşması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Doğal Yaşam Parkına Bayram İlgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement