Doğa Dostu Diyarbakırlı Öğrencilere Memorıal'dan Ödül - Son Dakika
Yerel

Doğa Dostu Diyarbakırlı Öğrencilere Memorıal'dan Ödül

Memorial tarafından çocukların hastane ve doktor korkularını yenmelerine yardımcı olmak ve kişisel yeteneklerini açığa çıkarmak için düzenlenen yarışmada, minikler bu yıl ‘Doğayı koruyorum’ konulu resimleri ile yarıştı.

09.06.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memorial tarafından çocukların hastane ve doktor korkularını yenmelerine yardımcı olmak ve kişisel yeteneklerini açığa çıkarmak için düzenlenen yarışmada, minikler bu yıl 'Doğayı koruyorum' konulu resimleri ile yarıştı.

Anaokulu ve ilköğretim kategorisindeki öğrencilerin, Türkiye'nin dört bir yanından gönderdikleri 5 bin doğa konulu resim ile yeteneklerini sergileyen Diyarbakırlı minikler büyük bir başarıya imza attı. Anaokulu ve ilköğretim öğrencileri ilk 5'te, 2 ayrı kategoride 3 büyük derece elde etti.

BİRİNCİ DİYARBAKIR'DAN

Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması'nda minikler bu yıl 'Doğayı koruyorum' konulu resimleri ile yarıştı. Anaokulu ve ilkokul kategorilerinde düzenlenen yarışmada, Türkiye'nin 81 ilinden toplanan 5 bin resim arasından, Diyarbakır Diclekent Anaokulu öğrencileri İrem Ergin 1'inciliği, Ahmet Adar Doğaner 5'inciliği ve ilköğretim kategorisinde ise 3'üncülüğü Fatma Ayaz kazandı.

Memorial Diyarbakır Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreni ile kazananlar hediyelerine kavuştu. Törene, yarışmada 1'inci olan İrem Ergin ve ailesi, 5'inci olan Ahmet Adar ve ailesi, ilköğretim kategorisinde 3'üncü olan Fatma Ayaz ve ailesi ile öğretmenleri, Memorial Diyarbakır Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Aktaş, Medikal Direktör Yardımcısı, Uz. Dr. Hıdır Sarı ile çok sayıda davetli katıldı. İrem Ergin, birincilik ödülü olan Led TV'yi Memorial Diyarbakır Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Aktaş'ın elinden alırken, Fatma Ayaz'a bisikleti Memorial Diyarbakır Hastanesi Medikal Direktör Yardımcısı Uz. Dr. Hıdır Sarı ve Ahmet Adar Doğaner'e de yine ödülü olan bisikleti, Diyarbakır Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri'nden Hemşire Emek Ilgın tarafından verildi.

MEMORİAL'DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK

Törende konuşan Memorial Diyarbakır Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Aktaş,"Türkiye'nin sağlıktaki büyüyen değeri Memorial Sağlık Grubu sosyal sorumluluk projelerine de desteğini hiçbir zaman esirgememiştir. Memorial Geleneksel Resim Yarışması'nda Diyarbakır'dan dereceye giren çocuklarımızın olması bizleri sevindirmiştir. Yarışmada büyük bir başarı elde eden çocuklarımıza uzun hayat yolculuğunda başarı ve sağlık diliyorum" dedi.

Diclekent Ana Okulu öğretmeni Ayşe Karagöz Konuş da, "Bir eğitimci olarak çocuklarımıza bu tür eğitici bir etkinlik sağladığı için Memorial Sağlık Grubu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğa Dostu Diyarbakırlı Öğrencilere Memorıal'dan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement