Diziye Kadir İnanır Tadı Katmak İstiyorum - Son Dakika
Magazin

Diziye Kadir İnanır Tadı Katmak İstiyorum

Diziye Kadir İnanır Tadı Katmak İstiyorum

Tatar Ramazan' isimli dizide Türkan Yılmaz'la birlikte başrol oynayan Bülent İnal, ''Kadir İnanır'ı da anımsatmak istiyorum'' dedi.

02.06.2013 06:01  Güncelleme: 07:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv'de yayınlanan 'Tatar Ramazan' dizisinin başrol oyuncuları Bülent İnal ve Türkan Yılmaz'la dizinin çekimlerinin yapıldığı Tire'de bir araya geldik. İnal ve Almanya'da mankenlik yaparken keşfedilen Yılmaz ile yeni dizilerini konuştuk...

SEYİRCİ KARAKTERİ SEVİYOR

'Tatar Ramazan' projesini daha önce hayata geçirmeyi düşünmüşsünüz; o dönem neden bu işi iptal ettiniz?

BÜLENT İNAL: Yaklaşık 1.5 yıl önce bir senarist arkadaşımla 'Tatar Ramazan'ı dizi yapmaya karar verdik ama bazı olumsuzluklardan dolayı vazgeçtik. Sonra Erol Avcı önüme bu dosyayı koyup "Oynamak ister misin?" diye sordu. Senaryoyu okudum ve senaristlerin, benim kafamdaki bütün sorunları çok zekice çözdüğünü gördüm. 9-10 ay sonra da çekime başladık.

Yıllar önce yapılmış ve çok beğenilmiş bir filmi diziye uyarlamak risk taşır mı?

B.İ.: Ben bir risk taşıdığını düşünmüyorum. Sinema filminden esinlenip bu diziyi oluşturmadık. Ondan etkilendiğimiz doğrudur ama bu dizi Kerim Korcan'ın öykü kitabından yola çıkılarak yapıldı. 'Tatar Ramazan' filmine benzeyen yanları olduğu gibi benzemeyen yanları da var. Mesela; karakterler aynı. O film tarihteki yerini aldı çok başarılı oldu. Umarım bu dizi de başarılı olur.

Siz de bu filmin hayranı mıydınız?

B.İ.: Ben de çok severek izlemiştim ve yeniden hayata geçirmeyi düşünmüştüm. Özel bir projedir. Türk seyircisinin sevdiği özel bir kahramandır diye düşünüyorum.

Kadir İnanır ile karşılaştırılmanız için ne dersiniz?

B.İ.: Bunlardan çekinecek ya da korkacak bir durum yok. Bunlar muhakkak olacaktır. O bir sinema filmiydi ve Kadir İnanır çok güzel oynadı. Ben de farklı bir yorum katıp biraz da Kadir İnanır'ın o yorumunu anımsatan tatlar katmak istiyorum. Ona saygımızdan dolayı bunu yapmak istiyorum.

'SÜREYYA' AŞKA İNANAN BİRİ

Dizide 'Süreyya' karakterini canlandıran Türkan Yılmaz, şöyle konuştu:

Uzun süredir Almanya'da mankenlik yapıyorum. Oyunculuk yapmayı da düşünmüştüm ama fırsat olmamıştı. Almanya'da bağlı olduğum ajans arayınca, Türkiye'ye geldim ve dizi için kabul edildim.

Şimdi ekranda kendimi görmüyorum. O, 'Süreyya'... 'Süreyya'yı gördüğümde yaşadığı şeyleri hissediyorum. 'Süreyya' çok masum ve aşka inanan bir karakter.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Diziye Kadir İnanır Tadı Katmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement