Diyarbekirspor'un Yeni Transferi Barış Ataş'tan Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'un Yeni Transferi Barış Ataş'tan Çarpıcı Açıklamalar

Diyarbekirspor\'un Yeni Transferi Barış Ataş\'tan Çarpıcı Açıklamalar

Diyarbekirspor’un yeni transferi Barış Ataş, önceki kulübü Diyarbakırspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.08.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor'un yeni transferi Barış Ataş, önceki kulübü Diyarbakırspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataş, kendisine yönelik 'Diyarbakırspor'a para kazandırmadan gitti ve alacaklarını hibe etmeyerek, kulübün önünü kapattı' yönündeki eleştirilerin haksız olduğunu savundu.

Diyarbekirspor'un yeni transferi Barış Ataş, önceki kulübü Diyarbakırspor'da yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugünlere gelmesinde en büyük payın Diyarbakırspor'a ait olduğunu ve bunu daima ifade ettiğini belirten 28 yaşındaki Ataş, Diyarbakırspor formasını şerefle taşıyarak, üzerine düşeni yaptığını ifade etti. Diyarbakırspor'un başarısı için mücadele ederken iki defa çapraz bağlarının koptuğunu anımsatan Ataş, Diyarbakırspor'un Süper Lig'den düştüğü 2009-2010 sezonu sonunda sözleşmesi sona ermesine rağmen yeni sözleşme imzalayıp, kulübe para kazandırarak ayrılmak istediğini ancak, o dönemdeki yöneticilerin günlerce telefonlarına cevap vermediğini ifade etti. Birçok kulüpten teklif aldığını hatırlatan Ataş, "Sözleşmem sona ermesine rağmen yeni sözleşme imzalayıp kulübüme para kazandırarak ayrılmak istedim. Ne yazık ki dönemin yöneticileri 10 gün boyunca telefonlarıma cevap vermedi. O sezon para alamadım. Yabancılara para verirken, beni mağdur ettiler. Diyarbakırlı olduğum için sorun etmedim. Günlerce telefonlara cevap vermediler. Ardında yönetim istifa etti ve kaos oluştu. Yine de tüm alacaklarımı bırakarak Trabzonspor'a gittim" dedi.

"İSPAT ETSİNLER FUTBOLU BIRAKIRIM"

Trabzonspor'a giderken Diyarbakırspor hakkında olumsuz ifadeler kullandığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu anlatan Ataş, "Benim Trabzonspor'a giderken Diyarbakırsporla ilgili hiçbir açıklamam olmadı. Sonra basında benim ağzımdan sanki ben söylemişim gibi bazı şeylerin yazıldığını duydum. Bunu tekzip ettim. Diyarbakırspor aleyhinde, Diyarbakırspor'a hakaret içeren bir davranışımı ve açıklama yaptığımı ispat etsinler bugün futbolu bırakırım" diye konuştu.

"TEKLİFİME HİÇBİRİ YANAŞMADI"

Sonraki yıllarda ise alacaklarını hibe etmeyerek kulübün önünü kapattığına ilişkin iddiaların ortaya atıldığını vurgulayan Ataş, şunları kaydetti:

"Maalesef gerçekler dile getirilmiyor, olaylar saptırılıyor. Evet, sonraki yıllarda alacaklarımı hibe etmem için o dönemlerin yöneticileri beni aradı. Onlara dedim ki, 'alacaklı olan tüm eski yöneticiler alacaklarını hibe etsin, ben seve seve ederim. Benden yana hiçbir sorun olmaz.' Diyarbakırspor'un kurtuluşunu sağlayacak bu teklifim kabul görmedi. Bana 'alacağını hibe et' diyenler kendi alacaklarını hibe etmiyor. Bu nasıl bir anlayıştır? 600 bin TL alacağım olmasına rağmen hiçbir zaman sorun etmedim. Yöneticilerin silmesi halinde kendi alacağımı silmeye hazır olduğumu defalarca söyledim. Bunu Diyarbakır'daki basın da biliyor. Herkes hibe etmeden ben silseydim bile kulübün önü açılmazdı. Şimdi soruyorum herkese. Diyarbakırspor'un önünü kapatan olay faizlerden ve şişirme rakamlardan oluşan yöneticiler de dahil 20-25 milyon TL'lik borçlar mı yoksa ben miyim?" - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'un Yeni Transferi Barış Ataş'tan Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement