Diyarbekirspor Tamam, Amedspor Daha Sonra - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Tamam, Amedspor Daha Sonra

Salı günü yapılacak Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig grup kura çekimleri öncesinde Diyarbakır takımlarının TFF’de bekleyen isim değişiklikleriyle ilgili haberler gelmeye başladı.

02.07.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salı günü yapılacak Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig grup kura çekimleri öncesinde Diyarbakır takımlarının TFF'de bekleyen isim değişiklikleriyle ilgili haberler gelmeye başladı.

Diyarbekirspor ismi için yaptığı başvuru TFF Hukuk Kurulu'ndan geçerek Yönetim Kurulu imzasına kalan Yeni Diyarbakırspor, grup kuralarına Diyarbekirspor ismiyle girmeye hazırlanıyor. Yeni Diyarbakırspor'un Diyarbekirspor olarak bundan sonra ligde yer alacağı unvan değişikliğinin Pazartesi günü TFF Yönetim Kurulu toplantısında onaylanarak kura çekimine yetişmesi bekleniyor.

AMEDSPOR İSMİNDE PÜRÜZ VAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise Amedspor için daha önce TFF'ye başvururken, aynı isimle daha önce kurulan kulüp olduğu için Amedspor isminin önüne veya arkasına ekleme yapılmasını isteyen federasyon şu ana kadar onay vermedi. Yıllar önce yapılan Erciyespor- Kayserispor değişikliğini emsal gösteren Büyükşehir Belediyespor'un yaptığı itirazın sonucu henüz gelmezken, kongrede yapılması düşünülen değişiklik ise grup kuralarına yetişmiyor. Amedspor isminin daha sonra yapılacak fikstür çekimine yetiştirilmesi bekleniyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Tamam, Amedspor Daha Sonra - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement