Diyarbekirspor'dan Korsan Sitelere Tepki - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'dan Korsan Sitelere Tepki

Diyarbekirspor\'dan Korsan Sitelere Tepki

Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş., kendi isimlerinde açılan internet sitelerine karşı yeni bir hukuki mücadele başlatıyor.

18.08.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş., Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor adına açılarak siyasi ve ticari amaçla yayınlar yapan internet sitelerine karşı yeni bir hukuki mücadele başlatıyor. Bu sitelerin kapatılması talep edilecek.

Yapılan açıklamada, marka tescilleri Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş'de olmasına rağmen Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor adına korsan amaçlı siteler açıldığı hatırlatıldı. Diyarbakırspor'a destek vermeyi amaçlayan sitelerin kast edilmediği vurgulanan açıklamada, "Defalarca uyarmamıza rağmen isim değişikliğine gitmedikleri gibi aynı isimlerle yenileri açılmaktadır. Diyarbakırspor'a gönülden destek veren taraftarlar ve gruplar adına açılan siteleri kast etmiyoruz.Diyarbakırspor'a destek olmak için açılan sitelere kendi markamızı bizden habersiz kullandıkları halde hep saygı duyduk" denildi.

"Yasal yollara başvuracağız"

Farklı amaçlarla açılan siteleri engellemek için yasal yollara başvurulacağı ifade edilen açıklamada, daha sonra şu sözlere yer verildi:

"Üzülerek görmekteyiz ki bazı siteler başta siyasi ve ticari olmak üzere farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Kulübümüze, bunun önüne geçmek için yasal yollara başvurarak dava açmaktan başka seçenek bırakılmamıştır. Kulübümüz, bu konudaki mağduriyetin giderilmesini sağlamak üzere yasal hakkını kullanarak dava açacaktır. Korsan site yöneticilerini son kez uyarıyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'dan Korsan Sitelere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement