Diyarbekirspor Çakır İle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Çakır İle Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, geçen sezon Altay'da forma giyen orta alan oyuncusu Gökhan Çakır'ı transfer etti.

24.07.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor, geçen sezon Altay'da forma giyen orta alan oyuncusu Gökhan Çakır'ı transfer etti. Konuyla ilgili konuşan Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, Gökhan Çakır ile birlikte transferi noktaladıklarını söyledi.

"Büyük bir değişiklik olmadığı takdirde son transferimiz Gökhan Çakır oldu" diyen İlhanlı, Çakır'ın oldukça deneyimli ve kalitesini ispat etmiş bir futbolcu olduğunu belirterek, "Takımın hücum gücüne önemli katkı sunacağını düşünüyoruz. Şampiyon olacak kadroyu kurmak için maddi ve manevi hiçbir özveriden kaçınmadık. Bundan sonrası için iş artık sahaya kaldı. Teknik heyet ve futbolcularımızın bu sezon bizi 2.Lig'e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur"

Transferi hakkında konuşan Gökhan Çakır ise Diyarbakırspor'un mazisi ve büyüklüğünün ortada olduğunu, teklifin gelmesinin ardından bunu kabul etmenin kendisi için zaman almadığını belirtti. Diyarbekirspor'un son iki senede kaçan şampiyonluklardan dolayı herkeste özlem ve heyecan olduğunu kaydeden Çakır, "İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Çakır İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement