Diyarbekir'de "Diyarium" Heyecanı - Son Dakika
Spor

Diyarbekir'de "Diyarium" Heyecanı

Diyarbekir\'de "Diyarium" Heyecanı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, lisanslı ürünlerini satacağı mağazayı 10 gün içinde açmayı planlıyor.

22.10.2015 11:05  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, lisanslı ürünlerini satacağı mağazayı 10 gün içinde açmayı planlıyor. Diyarium ismi verilen mağazada satışa sunulacak kulübün lisanslı ürünlerinin bölgenin ekonomik yapısı göz önüne alınarak en az kârla satışa sunulacağı belirtildi.

LİMAK'LI FORMALAR BEĞENİLDİ

Geçmiş yıllarda Diyarbakırspor ve bölge kulüplerine büyük katkılar sağlayarak adeta onların mali anlamda hamisi olan iş adamı Nihat Özdemir'in yönetim kurulu başkanı olduğu Limak Holding bölge sporuna katkılar sunmaya devam ediyor. Diyarbekirspor'a göğüs reklamı veren Limak'ın üzerinde yer aldığı formalar göz kamaştırırken, gerek Diyarbakır'daki ve gerekse deplasman maçları için gidilen statlardaki sporseverlerin beğenisini kazandı.

LİMAK'LI FORMALAR STORE'DE SATILACAK

Diyarbekirspor şimdi de Limaklı forma ve lisanslı ürünleri önümüzdeki günlerde açacağı store'de satışa sunmaya hazırlanıyor. 'Diyarium' adı verilen store mağazası Atatürk Stadı karşısında faaliyet gösterecek. İki yıldır alt yapısı oluşturulan store ile hem perakende hem de toplu satışlar yapılması planlanıyor. Aynı zamanda kent dışında ve yurt dışında yaşayan taraftarların talep etmesi halinde forma ve lisanslı ürünler online sistemi ile satılacak. Orijinal forma ve lisanslı ürünler için bölge şartlarına uygun fiyatlar belirlenirken, bu sayede hem kulübe gelir kazandırılması hem de taraftarların bu alandaki taleplerinin karşılanması düşünülüyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekir'de 'Diyarium' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kekoooo: kim alır bunların formasını kekolar :D 8 18 Yanıtla
  • ahmet cem: kahvahane açmayı düşünüyorum isim önerilerizi sunabilirmisiniz 9 6 Yanıtla
  • Amedspor lu abenız: Bekle bizi süperlik direne direne geliyoruz..! 0 0 Yanıtla

Advertisement