Diyarbakırspor'un Arsası Satışa Sunuldu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırspor'un Arsası Satışa Sunuldu

Diyarbakırspor'a ait 100 dönümlük arsa ile ilgili davayı kulüpten alacağı olan eski personellerden İsa Sadebal kazandı.

22.07.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'a ait 100 dönümlük arsa ile ilgili davayı kulüpten alacağı olan eski personellerden İsa Sadebal kazandı.

Kulüpten alacağı olan eski yönetici, teknik adam, futbolcu, esnaf ve personellerin satmak için yıllardır uğraş verdiği Şanlıurfa yolu üzerindeki arsa ile ilgili mahkemeden karar çıktı.

Diyarbakır 1.İcra Hukuk Mahkemesi, arsayı satıp kendi alacaklarını ve diğer personellerin alacaklarını tahsil etmek isteyen İsa Sadebal'ın talebini haklı buldu.

İsa Sadebal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor kulübünde yıllarca çalıştıklarını ve paralarını alamadıklarını söyledi.

Sadebal, yaşanan mağduriyet nedeniyle yasal yollarla haklarını aradıklarını belirterek, "Diyarbakırspor kulübünün mevcut kulüp başkanının 100 dönümlük arsayı satışa sunduğunu öğrendik. Bende hem kendimin hem de eski personellerin alacaklarını tahsil etmek için yasal yollara başvurdum. Arsanın icra yoluyla satılması için yaptığımız girişimler haklı bulunuldu" dedi.

"Kulübün başına gelen yönetimler bizi mağdur etti. Her gelen yönetim aylarca maaşımızı vermedi" diyen Sadebal, icra yoluyla arazinin satılmasından sonra alacaklarını tahsil için girişimde bulunacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakırspor'un Arsası Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement