Diyarbakırspor Teknik Direktör Arayışında - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Teknik Direktör Arayışında

Diyarbakırspor Teknik Direktör Arayışında

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da 2015 – 2016 futbol sezonu için teknik direktör arayışı sürüyor.

05.06.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Yeşil-Kırmızılı ekip yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşabilemek için yeni bir kadro ile işe başlamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig'den gelen teklifi değerlendirmek istediği için yolların ayrıldığı Mustafa Ceviz'in yerine gelecek isim için çok sayıda teknik adamın adı geçiyor. Teknik direktör sorunu çözüldükten sonra iç ve dış transfer çalışmalarına başlanacak.

Yeni Diyarbakırspor'da teknik direktörlük için, İstanbulspor'u 2. Lig'e çıkaran Bülent Demirkıranlı, iki sezon önce Yeni Diyarbakırspor'u çalıştıran Namık Altunsoy, Balıkesirspor ve Kocaeli Birlikspor'da antrenörlük yapan Diyarbakırspor'un eski kaptanı Deniz Kolgu, Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, geçen sezon Pendikspor'da görev yapan eski milli futbolcu Ahmet Yıldırım, Süper Lig döneminde Oğuz Çetin'in yardımcısı olarak Diyarbakırspor'da çalışan Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, daha önce Diyarbakır Büyükşehir'de çalışan Durmuş Ali Çolak'ın da aralarında bulunduğu birçok teknik adamın ismi geçiyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Teknik Direktör Arayışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement