Diyarbakırspor Süper Destek İstiyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Süper Destek İstiyor

Diyarbakırspor Süper Destek İstiyor

Diyarbakırspor, taraftarlardan iç saha müsabakalarında sabırlı ve centilmence bir şekilde takıma destek olmalarını istedi.

07.11.2014 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor yönetimi, taraftarlardan iç saha müsabakalarında sabırlı ve centilmence bir şekilde takıma destek olmalarını istedi.

Yeni Diyarbakırspor yönetiminden yapılan açıklamada, iç sahada oluşan olumsuz tablonun değişmesi için takım kadar taraftara da büyük iş düştüğü, Derincespor maçının bu açıdan milat sayılacağı kaydedildi.

Tribünlere sızarak sahaya yabancı madde atan ve olumsuz tezahüratlar yaparak kulübe zarar veren provokatörler konusunda da taraftarların uyarıldığı açıklamada, takımın deplasman maçlarında oynadığı pozitif futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla gücünü ortaya koyduğu ve bunun nedenin de deplasmanda baskı altında olmadan rahat futbol oynama imkanı bulan futbolcuların kalitelerini ortaya koymaları olduğu belirtildi.

İç saha avantajını elde etmeleri için büyük Yeni Diyarbakırspor taraftarına büyük iş düştüğü ifade edilen açıklamaya şöyle devam edildi:

"Onların takımdan olan beklentilerini ve iyi niyetlerini anlayışla karşılıyoruz. Ancak şampiyonluğa giden yollar dikenlerle kaplıdır. Bu engelleri aşmak için hep beraber sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Bu nedenle taraftarlarımızdan maçlarda skor ne olursa olsun büyük inanç ve azimle sonuna kadar olumlu yönde destek olmalarını istiyoruz. 9 Kasım Pazar günü sahamızda yapacağımız Derincespor maçıyla beraber taraftar-takım bütünleşmesi sağlayarak deplasmanda kazandığımız başarıyı kendi sahamızda da kazanmaya başlayacağımıza olan inancımızla tüm taraftarlarımızı tribünlere sızarak kulübe zarar veren davranışlarda bulunan provokatörler konusunda dikkatli ve önleyici olmaya davet ediyoruz" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Süper Destek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement