Diyarbakırspor, Galibiyete Sevindi - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor, Galibiyete Sevindi

Diyarbakırspor, Galibiyete Sevindi

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Çarşamba günü evinde oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

24.10.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Çarşamba günü evinde oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Diyarbakırspor'da, sahasında ilk defa galip gelmenin mutluluğu var. Teknik Direktör Fethi Çokkeser yaptığı açıklamada, "Takım olarak iyi futbol sergileyemedik, fazlasıyla gol pozisyonuna girdik, sonuca gidemedik. Düzeleceğiz, birazda bu üzerimizdeki şansızlığı atabilsek çok iyi olacak. En sevindiğim şey sahamızda ilk defa gelip gelmek oldu. Ligde 1 maçımız eksik 13 puanla 7. Sıradayız. Ligin üst sıralarına çıkacağımıza inanıyorum"dedi.

Yeşil – kırmızılı kulübün yöneticilerinden Şehmuz Şenyiğit ise yaptığı açıklamada, "Her ne kadar kötü oynamış isek bile alınan galibiyet güzeldir. Bu arada maç başından sonuna kadar hocamıza ve teknik yönetime ağza alınmayacak küfürler eden 3-5 kişinin davranışını kültürümüze yakıştırmadığımı ve yardımcı hocamızın hareket yaptığını söyleyenlere hocamızın hareketinin sadece sevinç gösterisi olduğunu eğer yanlış anlaşılmış ise hocamızın taraftarlardan özür dilediğini bildiririm ne küfür ve şiddet bizim kültürümüze yakışır nede hoca değil kim olursa olsun taraftarımıza hareket yapacak kadar haddini aşamayacağını bu doğrultular sayesinde halkımızın ortak değeri olan Diyarbakırspor'umuzun sonuna kadar sabır ve destekle yanında olunmasını rica ederim. Hep beraber şampiyonluğa inşallah" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor, Galibiyete Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement