Diyarbakırspor Erzincan'a Galibiyet İçin Gitti - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Erzincan'a Galibiyet İçin Gitti

Diyarbakırspor Erzincan\'a Galibiyet İçin Gitti

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Erzincan Refahiye maçına galibiyet umuduyla gitti.

14.11.2014 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, yeni teknik heyetiyle hazırlandığı Refahiyespor maçı için Erzincan'a gitti. Son çalışmasını Diyarbakır'da yapan Yeşil-kırmızılı futbolcular Atatürk stadında yaptıkları çift kale maçta kıran kırana taktiksel ağırlıklı maç oynadılar.

Teknik Sorumlu Ramazan Erin, takıma olan güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, iyi mücadele edip 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Futbolcular Maçın Havasına Girdi

Diyarbakırspor, ligin 12.haftasında Pazar günü deplasmanda yapacağı Erzincan Refahiyespor maçı hazırlıklarını tamamladıklarıın söyledi. Yeşil – Kırmızılı takım 28 kişilik futbolcu kadrosuyla Atatürk stadındaki idmana çıkmıştı.
Diyarbakırspor'da sarı kart cezalısı Fahrettin, Pazar günkü maçta takımdaki yerini alamayacak. Takımda sakat futbolcu bulunmazken, idmanlarda bir hayli neşeli olan futbolcuların Derincespor maçındaki puan kaybı ve daha sonra yaşanan gelişmelerin etkisinden kurtularak maça adapte olduğu gözlendi.

Teknik Heyetten Yoğun Mesai

Yardımcıları Erdal Elgörmüş ve Ramazan Boşnak'la beraber idmanların yanı sıra günün önemli bir bölümünde takıma zaman ayırarak futbolcuları maça hazırlamak için çaba gösteren teknik sorumlu Ramazan Erin, iki gruba ayırarak çift kale maç yaptırdığı takıma idman boyunca sık sık uyarılarda bulundu.

Takımın kalitesine olan inancını dile getiren teknik patron Erin,3.Lig'de başarılı olmak için iyi mücadelenin şart olduğunu söyleyerek, Erzincan'dan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Takımda Başarı İçin Potansiyel Var

Erin, "3.Lig'in en önemli özelliği mücadeleye dayanmasıdır. O gün iyi hazırlanan iyi motive olan ve iyi mücadele eden başarılı oluyor. Yıldız sahada kazanmak için her şeyini yapan ve bunu doğru olarak ortaya koyan futbolcudur. İsimler elbette önemli ama daha önemli olan takım oyunudur, bütünsel olarak kazanmanın gereklerini yerine getirmektir. Takımımızda bu kalite ve potansiyel var. Bunu sahada göstermemiz lazım. İşte o zaman başarı gelir. Hiç bir maça 1 puan için çıkmak gibi lüksümüz yok. Erzincan'a kazanmak için gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Erzincan'a Galibiyet İçin Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement