Diyarbakirspor'dan Maça Gel Çağrı - Son Dakika
Spor

Diyarbakirspor'dan Maça Gel Çağrı

Diyarbakirspor\'dan Maça Gel Çağrı

Spor Toto 3. lig 2. grubunda şampiyonluk adayı, ligin namağlup ekibi Diyarbakırspor, Cumartesi günü günü Eyüpspor ile İstanbul'da yapacağı maçta taraftar desteği bekliyor.

16.10.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraftarlara Eyyüpspor maçı daveti Kulüpten yapılan açıklamada, "Gurbetteki taraftarlarımızın centilmenlik ölçüleri içerisinde verecekleri destek takımımıza büyük güç katacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Morallen yerinde hedef galibiyet

Cumartesi günü lider Eyüpspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor'da tek hedef bu önemli maçı kazanmak. 3 puan alıp rakibiyle puan farkını kapatmayı ve rakibine ilk yenilgisini tattırarak, başarılı deplasman grafiğine yeni bir galibiyet eklemeyi amaçlayan Yeşil-Kırmızılı takımda moraller yerinde. Geçen hafta oynanması gereken Dardanelspor maçının ertelenmesinden sonra Eyüpspor maçına kilitlenen Diyarbakırspor'da futbolcuların idmanlardaki hırslı mücadelesi galibiyete olan inancı yüksek tutuyor.

"Rakipten daha fazla istemeliyiz"

Teknik Direktör Fethi Çokkeser; Milli Takımın başarısızlığına atıfta bulunarak terinin son damlasına kadar mücadele edilmeden başarı gelmeyeceğini, başarılı olmak için rakipten daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Çokkeser, "Futbol ekip işidir. Başarı da ekip ruhuyla gelir. Sahanın her yerinde takım halinde mücadele etmeden başarı gelmez. Başarılı olmak için rakipten daha fazla istemeli ve bunu sahaya yansıtmalıyız. Birkaç kişi mücadele edip diğerleri mücadele etmezse bu emeğe saygısızlık olur. Bizim için her maç bir finaldir. Bunun deplasmanı iç sahası yok. Sizler sahada gerekli mücadeleyi ve ruhu ortaya koyarsanız yenemeyeceğiniz takım yok." dedi.

'TARAFTAR MAÇA GELEREK DESTEK VERMELİ'

Diyarbakırspor, Cumartesi günü Eyüpspor'la saat 15.30'da Eyüp Stadı'nda oynayacağı maç için Cuma günü uçakla İstanbul'a gidecek. Kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul'da yaşayan taraftarlardan maça gelerek takıma destek vermeleri istendi. Açıklamada, "Takımımız bu sezon deplasmanda başarılı sonuçlara imza attı. Bu grafiğimizi bu hafta da devam ettireceğimize olan inancımız tamdır. Diyarbakırspor, Türkiye'nin her yerinde taraftar potansiyeline sahiptir. Eyüpspor'la yapacağımız maça tüm hemşerilerimizin ve Diyarbakırspor sevdalılarını davet ediyoruz. Centilmenlik ölçüleri içerisinde verecekleri destek takımımıza büyük güç katacaktır." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakirspor'dan Maça Gel Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement