Diyarbakırspor'dan Erken Eyüpspor Hazırlığı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'dan Erken Eyüpspor Hazırlığı

Diyarbakırspor\'dan Erken Eyüpspor Hazırlığı

Çanakale Dardanelspor maçının ertelenmesi sonrası Diyarbakırspor, gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Eyyüpspor maçının hazırlıkları şimdiden başladı.

09.10.2014 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı Çanakale Dardanelspor maçının kentteki olaylar nedeniyle TFF tarafından ertelenmesi, yeşil – kırmızılı takımda gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Eyyüpspor maçının hazırlıkları erken başladı.

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, yaptığı açıklamada, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Çanakale Dardanelspor maçımız TFF tarafından ileriki tarihe ertelendi. Bizde gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız Eyyüpspor maçının hazırlıklarına başladık. Maç yapamadık ama hiç değilse idmanlarımızı aksatmayalım. Zaten bayram birazda olsa idmanlarımızı aksatmıştı. Şimdi daha rahat bir ortamda hazırlanacağız. Eksiklerimizde görüp halledeceğiz. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Eyüpspor maçı var, o güne kadar hazır duruma geleceğiz. TFF' de Çanakkale Dardanel maçı için uygun göreceği tarihi verir, onu da sahamızda oynar başarılı bir sonuçla sahamızda ilk galibiyetimizi alır ve lig sıralamasında üst sıralara emin adımlarla tırmanırız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'dan Erken Eyüpspor Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement