Diyarbakırspor'dan Bağlar Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'dan Bağlar Belediyesine Ziyaret

Diyarbakırspor\'dan Bağlar Belediyesine Ziyaret

3. Ligde mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş. Yönetim Kurulu, teknik direktör ve futbolcularıyla birlikte Bağlar Belediyesi eş başkanlarını ziyaret etti.

29.08.2014 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligde mücadelesini sürdüren ve ligi ilk üç sırada bitirmeyi hedefleyen Diyarbakırspor yöneticileri, futbolcularıyla birlikte Bağlar Belediyesi Eş Başkanlarını ziyaret etti.

Diyarbakırspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yapıcı, Teknik Direktör Fethi Çokkesen ve takımın futbolcularını makamında karşılayan Belediye eş başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler ziyaretlerinden dolayı Diyarbakırspor yönetimine teşekkür etti.

Sporun farklı yönlere çekilmediği sürece hem sağlık açıdan hem de kültür açıdan önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Belediye Eş Başkanı BirsenKaya Akat, Belediye eş başkanlarının halka hizmet etmek için var olduklarını belirterek, "Diyarbakırpsor takımımızın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

'ALIŞILMIŞ DİYARBAKIRSPOR ALGISINI KIRMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Halkın iradeleriyle seçilen belediye eş başkanlarıyla diyaloglarını güçlendirmeye yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Diyarbakırspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yapıcı, "Diyarbakırpsor hiç kimsenin siyasi takımı değil, halkın takımıdır. Biz alışagelmiş Diyarbakırspor algısını kırmaya çalışıyoruz ve bir yere kadar da bunu kırdığımızı düşünüyoruz. Takımımıza hepimiz elele vererek destek sunmalıyız" diye konuştu.

Sporcular ziyaretin sonunda Belediye eş başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Gülere, isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı formalar hediye etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'dan Bağlar Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement