Diyarbakırspor'da Yenilikler - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Yenilikler

Diyarbakırspor'da radikal kararlar alındı. Başkan Feyzi İlhanlı, Diyarbakır'a gelerek futbolcular ve teknik heyetle görüşerek aldığı kararları açıkladı.

09.12.2014 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'da takımın durumu ve geleceği hakkında değerlendirmeler yapılarak kararlar alındı. Futbolcu Emre Karaman karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi. Genel menajerlik görevine uzun yıllar Diyarbakırspor'da görev yapan ve başarılara imza atan İsmet Yılmaz getirildi. Başkan İlhanlı, Yılmaz'ın futbol şubesinde tek sorumlu olacağını söyleyerek, başarı konusunda kendisine olan güveninin sonsuz olduğunu kaydetti.

Yılmaz ise kendisine olan güveninden dolayı Başkan İlhanlı'ya teşekkür ederek, "Kimseden maddi destek almadan tek başına kulübün maddi yükünü omuzlayan başkanımızın güvenini boşa çıkarmamak ve Diyarbakırspor'u hak ettiği yere getirmek için gece gündüz mücadele edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Daha sonra Başkan Feyzi İlhanlı, Genel Menajer İsmet Yılmaz ve teknik direktör Mustafa Ceviz toplantı yaparak takımın düzlüğe çıkması için yapılması gereken çalışmaları ele aldı. Takım kaptanı Erhan Kurt ile de görüşme yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Yenilikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement