Diyarbakırspor'da Teknik Ekip Açıklandı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Teknik Ekip Açıklandı

Diyarbakırspor\'da Teknik Ekip Açıklandı

Diyarbakırspor'da yeni sezonda görev yapacak olan yardımcı antrenörler ile malzemeci ve masör ekibi açıklandı.

12.07.2014 15:42  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakırspor'da yeni sezonda görev yapacak olan yardımcı antrenörler ile malzemeci ve masör ekibi açıklandı. Fethi Çokkeser'in iki yardımcısıyla yollar ayrılırken, biri kondisyoner olmak üzere iki yardımcı antrenör teknik heyete dahil edildi.

Diyarbakırspor, sadece futbolcu kadrosunda değil teknik heyet, masör ve malzemeci kadrosunda da yeni isimlerle 2014-2015 sezonunda mücadele edecek. Geçen sezon teknik direktör Fethi Çokkeser'in ekibinde yer alan Sinan Özdoğan ve Yavuz Hastoprakçılar'ın ayrıldığı ifade edilirken, teknik heyete kondisyoner Çağlar Özyurt ve kaleci antrenörü Tacettin Verep dahil edildi.

Diyarbakırspor'un yeni masör ve malzemecileri de belli oldu. Geçen sezon Konya'da oynanan Play-Off maçları öncesinde masör ve malzemecilerin alacaklarını alamadıklarını gerekçe gösterip kampı terk etmesinden sonra, yeni sezon öncesinde masör ve malzemeci tercihi Diyarbakır dışında yapıldı. Masörlük görevine İsmail Öztürk getirilirken, Hatay'dan gelen Şeref ve Muhsin Gezerler kardeşlerin ise malzemecilik görevini yerine getireceği açıklandı. Yeni masör ve malzemeciler, Kocaeli Kartepe'deki kamp çalışmalarına dahil oldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Teknik Ekip Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement