Diyarbakırspor'da Payas 1975 Alarmı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Payas 1975 Alarmı

Diyarbakırspor\'da Payas 1975 Alarmı

Spor Toto 3.lig 2.grup takımlarından zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Payas 1975 Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

24.10.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba günü sahasında oynadığı maçta Halide Edip Adıvar, maçını 3 – 2 zorda olsa kazanmasını bilen Diyarbakırspor'da Pazar günü oynanacak Payas 1975 Spor maçının alarmı verildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI, MORALLER YERİNDE

Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Fethi Çokkeser, nezaretindeki idmanlarını koşu ve kültürfizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik ağırlıklı antreman yaptılar. Yaklaşık 2 buçuk saat boyunca yüzler gülüyordu. Teknik Direktör Fethi Çokkeser yaptığı açıklamada,"Çarşamba gününü karlı kapattığımız için çok sevinçliyiz. Ama o maçımızı unuttuk sayılır. Şimdi önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız Payas 1975 Spor karşılaşmasına gözlerimizi çevirdik. İdmanlarımıza devam ediyoruz. Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağımız antremanlarımız sonrasında kadromuzu kampa alacağız. Sahamızda oynuyoruz, kesinlikle galibiyet ile kapatmamız gereken bir maç. Ligde 1 maçımızda eksik, bunla birlikte diğer maçımızı da kazanırsak üst sıralara daha da çok yanaşmış olacağız. Bundan sonra oynayacağımız her maç çok önemlidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Payas 1975 Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memo nezo: arkadaşlar payas biraz tempo lütfen bune çok kötü oynuyosunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement