Diyarbakırspor'a İşadamı Ayna'dan Destek - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'a İşadamı Ayna'dan Destek

Diyarbakırspor\'a İşadamı Ayna\'dan Destek

Diyarbakırlı İşadamı Cengiz Ayna, Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu krizin aşılması için eski Diyarbakırspor yöneticisi Şahap Akçadağ'a destek verdi.

17.08.2012 16:41  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırlı İşadamı Cengiz Ayna, Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu krizin aşılması için önceki gün kulüp başkanlığına aday olduğunu açıklayan eski Diyarbakırspor yöneticisi Şahap Akçadağ'a destek verdi.

Ekonomik nedenlerden dolayı son üç yılda düşüşe geçen

Diyarbakırspor'un bulunduğu kötü durumdan kurtarılması için arayışlar devam ederken, önceki gün Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı'na adaylığını açıklayan eski yönetici Şahap Akçadağ'a destekler sürüyor. Diyarbakırlı işadamı Cengiz Ayna yaptığı açıklama ile Akçadağ'a destek olacağını belirtti. Ayna Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtarılması için Ankara'da bazı iş adamları ile bir araya geldiklerini belirterek, "Her ne kadar Diyarbakır'dan uzak olsak da günlümüz, yüreğimiz hep Diyarbakırspor için atıyor. Ancak ne yazık ki, son yıllarda kentimizin ve bölgemizin güneşi olan Diyarbakırspor hak ettiği yerde değil. Takımın bu halde olması bizleri çok üzmüştür. Bu enkazın ortadan kaldırılması için arkadaşlarla görüş alışverişinde bulunduk. Yaptığımız görüşmelerde takımın çok acil bir şekilde toparlanması için bir dizi kararlar aldık. Bu görüşmeleri yaparken, eski Diyarbakırspor yöneticisi ve dostum Şahap Akçadağ, yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Şahsım olarak her şekilde Akçadağ'ın oluşturacağı bütün organizasyonlara imzamı atarım. Değerli dostum Akçadağ, Diyarbakırspor'un eski günlerine ulaşması için bir meşale yaktı. Bizler de bu meşalenin sönmemesi için bütün desteği vermeye hazırız" dedi.

Diyarbakırspor'un kapanma durumuna kadar düşmesinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Ayna, "Bu duruma şahitlik etmek gerçekten bir Diyarbakırlı olarak beni çok derinden üzmüştür. Bin bir zahmetle oluşturulan bu değerin yaşatılması için Akçadağ'ın başlatmış olduğu sürece sonsuz destek vermeye hazırım. Yeter ki; Diyarbakırspor eski günlerine kavuşsun. Ancak Diyarbakırspor'un bu duruma düşmesinden rahatsız olanların kulüp üzerinden hacizleri kaldırmaları gerekir. Eğer şahıs borçları silinirse bizler bu takıma desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyiz. Öncelikle bu şahıslarla ilgili borçlarının silinmesi lazım. Kurum borçlarını bir şekilde öderiz. Yeter ki; bu konuda şahıslar bizlere problem çıkarmasınlar. Biz elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu uğurda her türlü bedeli ödemeye hazırız. Ben şahsım olarak Akçadağ'ın başkanlığındaki takımın iyi işler yapacağına inanıyorum. Bu konuda da üzerime düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırım. Kulübü ayakta tutmak için Ankara'da görüşmelerimiz sürüyor. Yakın sürede iyi şeylerin olacağını umut ediyorum" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'a İşadamı Ayna'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement