Diyarbakır Takımları Umudu Play-Off'lara Bağladı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Takımları Umudu Play-Off'lara Bağladı

Türkiye profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Diyarbakır takımları üst liglere doğrudan yükselme şansını önemli ölçüde yitirdi.

26.01.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Diyarbakır takımları üst liglere doğrudan yükselme şansını önemli ölçüde yitirdi. Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Diyarbakırspor, kalan haftalarda Play-off'u kovalayacak.

Diyarbakır takımlarının üst liglere doğrudan yükselme hayali liglerin tamamlanmasına haftalar kala tükendi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, lider Bandırmaspor'un 15 ve Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Yeni Diyarbakırspor'da lider Eyüpspor'un 14 puan gerisine düşerek hayal kırıklığı oluşturdu. Bundan sonra ligi ilk 5 içinde tamamlayıp Play-off'a kalma hesapları yapacak olan iki takımın bu yarış için de işi kolay olmayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ÇIKIŞTA

Büyükşehir Belediyespor, son 8 lig maçında yenilmezken, 3 galibiyet ve 5 beraberlikle 14 puan toplayarak çıkış gösterdi. Yeni Diyarbakırspor ise son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 4 puan toplarken, tam 11 puan kaybederek şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Devre arasında yapılan transferlere rağmen Sancaktepe Belediyespor'a kendi sahasında 2-0 yenilen Diyarbakırspor'da yenilgi ve kötü performansın nedenleri araştırılıyor. Takım içinde yarın yapılacak toplantıda bazı radikal kararlar alınması bekleniyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Takımları Umudu Play-Off'lara Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement